Boka - garanterat bäst pris

Bottles in the bar
Bottles in the bar
Tillbaka till hotellets startsida

Bar

I vår bar erbjuder vi ett spännande utbud av viner och maltwhiskey från olika delar av världen. Varför inte uppleva vår lyxiga lounge med en Dry Martini i frostat glas.

Boka restaurang

+46 155 293530

Hotellets bar är unik i sitt slag. I en mysig och ombonad miljö serverar vi traditionella cocktails, exklusiva viner och Champagne på glas. I vår Lounge finns alltid möjlighet till att äta en bit mat, umgås eller bara dricka en god espresso. Vi håller även i Whiskey, Champagne och vinprovning i samband med kulinariska matupplevelser. Vårt team står redo för att ge våra gäster en minnesvärd afton.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör 07:30-10:00, sön 07:30-11:00