Hotell nära Kolmården

Ta med barnen på ett härligt äventyr på Kolmårdens djurpark. Efter en fullspäckad dag kan ni checka in på ett av våra två hotell i Norrköping eller vårt hotell i Nyköping. Hos oss bor alltid barn under 15 år för 0 kronor och vår stora frukostbuffé ingår självklart.

boende nära Kolmården

Kolmården är Nordens största djurpark. Här finns allt samlat på ett och samma ställe, från djurpark med många djurarter till nervpirrande åkattraktioner och Bamses Värld. En dag i parken är garanterat lika kul för vuxna som för barn. Du kan bland annat: 

  • Åka på safari i parkens linbana och se djur som lejon, giraffer och älgar
  • Besöka Bamses värld där barnen kan åka roliga åkattraktioner anpassade för dem samt se på Bamseteater med chansen att krama Bamse, Lille Skutt, Skalman och de andra populära figurerna. 
  • Gå på delfinshow
  • Se olika djurshower
  • Få en hisnande adrenalinkick i berg-och dalbanana Wildfire.

Sagojul på Kolmården

Upplev julmys i Bamses värld, hälsa på nissarna i tomteverkstan, och strosa runt bland stånden på julmarknaden. Sagojul på Kolmården har öppet lördagara och söndagar 30 nov - 15 dec.

Passa på att njuta av extra kvalitetstid med familjen och kombinera besöket med boende på något av våra två hotell i Norrköping eller vårt hotell i Nyköping.

Bo på familjevänliga Scandic Norrköping Nord 

Scandic Norrköping Nord ligger cirka 25 minuters bilresa från Kolmården och är ett av våra extra familjevänliga hotell. Här finns både lekrum och en uppvärmd inomhuspool. Hotellet ligger med smidig anslutning till E4 och erbjuder gott om fria parkeringsplatser.

Bo centralt på Scandic Strömmen i Norrköping

Kommer ni med tåget eller vill bo i stan så ligger Scandic Strömmen med tågstationen och shopping runt hörnet. Hotellet har nyligen renoverats och i samband med det fått nya fina familjerum. Här kan ni efter en äventyrlig dag koppla av i poolen på översta våningen. Det går dagligen bussar till och från parken, läs mer på kolmarden.com

Bo bekvämt på Scandic Stora Hotellet i Nyköping

Checka in familjen på Scandic Stora Hotellet som ligger centralt i Nyköping precis vid gågatan nära stadens gallerior. Hotellet har nyrenoverade familjerum, och dessutom en stor tvåvåningssvit på hela 50 kvm för dig som vill ha mycket utrymme. Efter en rolig dag på Kolmården kan familjen slappna av i hotellets jacuzzi och njuta av en god middag i restaurangen.  

Entré

Vill du köpa biljetter i förväg gör du det enkelt här.