Hotell nära Kolmården

Ta med barnen på ett härligt äventyr på Kolmårdens djurpark. Efter en fullspäckad dag kan ni checka in på ett av våra två hotell i Norrköping. Hos oss bor alltid barn under 13 år för 0 kronor och vår stora frukostbuffé ingår självklart.

Hotell i närheten av Kolmården

Kolmården är Nordens största djurpark. Här finns allt samlat på ett och samma ställe, från djurpark med många djurarter till nervpirrande åkattraktioner och Bamses Värld. En dag i parken är garanterat lika kul för vuxna som för barn. 

Passa på att njuta av extra kvalitetstid med familjen och kombinera besöket med boende på något av våra två hotell i Norrköping.

Bo på familjevänliga Scandic Norrköping Nord 

Scandic Norrköping Nord ligger cirka 25 minuters bilresa från Kolmården och är ett av våra extra familjevänliga hotell. Här finns både lekrum och en uppvärmd inomhuspool. Hotellet ligger med smidig anslutning till E4 och erbjuder gott om fria parkeringsplatser.

Bo centralt på Scandic Norrköping City

Kommer ni med tåget eller vill bo i stan så ligger Scandic Norrköping City med tågstationen och shopping runt hörnet. Här kan ni efter en äventyrlig dag koppla av i jacuzzin på hotellets takterrass. Det går dagligen bussar till och från parken, läs mer på kolmarden.com

Entré

Vill du köpa biljetter i förväg gör du det enkelt här.