Restaurant
Restaurant Lounge

Scandic Triangeln

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Tillbaka till hotellets startsida

Triangeln Restaurant & Lounge

Njut av allt från street food-inspirerad mat till goda klassiker i ny tappning. Slappna av med välsmakande cocktails i ett elegant och gränslöst vardagsrum.

Mat, dryck och underhållning på Scandic Triangeln

Här kan du njuta av allt från street food-inspirerad mat till svenska klassiker i en ny, modern tappning. Ät en miljömedveten och fräsch Urban lunch eller pröva någon av våra välblandade och utsökta cocktails. Hos oss är det mobila kontoret lika självklart som ett företagsmingel eller en avspänd after work.

Urban lunch

Denna klimatvänliga lunch med proteiner från hav och himmel passar utmärkt när du behöver bra energi för att tänka klart hela eftermiddagen. Med fokus på energiinnehåll och råvaror serveras bland annat färska juicer, en liten sallad, en wrap eller liknande samt en varm rätt. Allt serveras så att du enkelt kan äta sittande eller stående. Det finns alltid vegetariska, laktos- och glutenfria alternativ.


Prova vår populära och välfyllda brunch

 

På lördagar serveras vår populära brunch, fylld med läckerheter. Perfekt som avbrott i shoppingrundan. Brunchen serveras i två sittningar, kl. 12.00 och 14.00 och kostar från 249 kr.  


Soul Train 

Det populära konceptet ”Soul Train” är tillbaka. Varannan fredag kl. 19.00–01.00 kan du njuta av spännande mat, god dryck och skön musik. Mer info om Soul Train och aktuella speldatum hittar du på Soul Train Malmös Facebook-sida.

Beställ drinkbord på info@soultrain-malmo.se för att säkra en bra plats, speciellt om du vill fira en födelsedag eller ett annat speciellt tillfälle.


Vår restaurang och bar tar inte kontanter. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.

Öppettider

Öppettider
Brunch: lör 12:00-16:00, mån-fre, sön Stängt
 (16 juni - 11 augusti: mån-sön Stängt)

Middag: mån-sön 17:00-22:00
 (18 juni - 12 augusti: mån-sön 17:00-21:30)

Bar: mån-tis 11:30-23:00, ons-tor 11:30-00:00, fre 11:30-01:00, lör 12:00-01:00, sön 17:00-23:00 (18 juni - 12 augusti: mån-tor, sön 17:00-23:00, fre-lör 17:00-00:00)