Boka - garanterat bäst pris

Restaurant
Restaurant Scandic_Triangeln_Restaurant_Lounge_Back.jpg
Tillbaka till hotellets startsida

Triangeln Restaurant & Lounge

Njut av allt från street food-inspirerad mat till goda klassiker i ny tappning. Slappna av med välsmakande cocktails i ett elegant och gränslöst vardagsrum.

Mat och dryck på Scandic Triangeln 

Här kan du njuta av härlig vällagad mat i nynordisk anda. Ni hittar även Scandics egna klassiker på menyn. Kom in på en trevlig bit mat eller ta en välkomponerad cocktail i baren. Hos oss är det mobila kontoret lika självklart som ett företags-mingel eller en avspänd after work.

Lunch på Scandic Triangeln

Pröva vår lunch i nynordisk anda. Vardagar dukar vi upp en fräsch salladsbuffé och en smarrig dessertbuffé. Välj mellan dagens kött, fisk eller vegetariska rätt som serveras på tallrik direkt från köket. Allt detta för 145 kr.
Är du inte jättehungrig så kan du endast plocka från vår salladsbuffé som består av allt från olika röror till klassisk bladsallad. Öppettider mån-fre 11.30-14.00


Prova vår populära och välfyllda brunch

 

På lördagar serveras vår populära brunch, fylld med läckerheter. Perfekt som avbrott i shoppingrundan. Brunchen serveras i två sittningar, kl. 12.00 och 14.00 och kostar från 289 kr.  


Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-11:00
: mån-sön Stängt (: mån-tor 17:00-22:00, fre-lör 15:00-23:00, sön Stängt)

Menyer