Scandic Triangeln

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Tillbaka till hotellets startsida

Triangeln Restaurant & Lounge

Besök en hotellcocktailbar och restaurang i världsklass. Här finns Urban lunch, After Work och mycket mer.

Boka restaurang

+46 40693 47 07

Under jul-, nyårs- och trettonhelgen (24/12 – 8/1) har vi ändrade öppettider. Mer information får du vid incheckning. 

På julafton är restaurangen stängd. Vi erbjuder ett mindre urval av rätter och dryck via receptionen och vår shop i lobbyn. På nyårsafton krävs förhandsbokning om du vill äta middag. Den kvällen erbjuder vi vår specialkomponerade nyårsmeny.

Här kan du njuta av allt från urban lunch och vällagade klassiker i ny tappning, till välskakade cocktails i ett elegant och gränslöst vardagsrum. Hos oss är det mobila kontoret lika självklart som ett företagsmingel eller en avspänd after work.

Urban lunch

Denna klimatvänliga lunch med proteiner från hav och himmel passar utmärkt när du behöver bra energi för att tänka klart hela eftermiddagen. Med fokus på energiinnehåll och råvaror, serveras bland annat färska juicer, en mindre sallad, en wrap eller liknande samt en mindre, varm rätt. Allt serveras så att du enkelt kan äta sittande eller stående. Det finns alltid vegetariska, laktos- och glutenfria alternativ.

Lunchbuffé med dessert

På vår lunchbuffé finns ett urval av olika proteiner för att du ska kunna välja och anpassa din lunch efter ditt behov och din smak. Vi serverar tre varmrätter, kött, fisk och vegetariskt, tillsammans med anpassade tillbehör. Det finns alltid bröd, smör och olika röror. Efteråt kan du njuta av en liten dessert. Till lunchen serveras det mineralvatten, lättöl, kaffe och te.Brunch från 249:-

På lördagar serveras vår populära brunch fylld med läckerheter. Perfekt som avbrott i shoppingrundan. Brunchen serveras i två sittningar, kl. 12:00 och 14:00. För bordsbokning maila restaurant.triangeln@scandichotels.com eller ring 040-693 47 07.

 

Soul Train - After work

Äntligen är det dags att välkomna det populära After work konceptet Soul Train till Malmö och till Scandic Triangeln Restaurant & Lounge. Välkommen kl.17.00 att njuta av vår nya spännande meny av mat och dryck samt att vi drar igång med skön musik att gunga med till innan vi drar igång fullt ut runt 19.00. Musiken är en härlig mix byggd på Soul, Funk, Disco & RnB från 1970 fram till idag. 

Beställ ett drinkbord på info@soultrain-malmo.se för att säkra en bra plats, speciellt om du vill fira födelsedag eller annat du vill uppmärksamma något. Mer info om Soul Train hittar du på Facebook.

 

City Sunday

City Sunday – sätt guldkant på helgen med en smakfull mat & dryck upplevelse i nyöppnade Triangeln Restaurant & Lounge. I priset ingår en femrätters avsmakningsmeny noga komponerad av våra eminenta kockar. Serveras tillsammans med varsamt utvalda viner. (alkoholfritt alternativ finns)

  • Pris: 650 kr per person ink dryck
  • Bokning: restaurant.triangeln@scandichotels.com/040-6934713
  • Kan kombineras med Malmö Operas föreställning kl. 16:00.

Kombinera med boende

Låt guldkanten glänsa hela vägen till måndag och njut av en god natts sömn med spektakulär utsikt över Öresundsregionen. Avslutar gör du utvilad med en härlig hotellfrukost.

  • Pris per person i dubbelrum: 895 kr ink mat och dryck samt frukost
  • Bokning: www.scandichotels.com/triangeln uppge bokningskod City Sunday
  • Kan kombineras med Malmö Operas föreställning kl. 16:00.

Our bar does not accept cash payments. We accept most cards, such as VISA, MasterCard and American Express. Cash payment is accepted at our hotel reception.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-11:00
Brunch: lör 12:00-16:00, mån-fre, sön Stängt
Lunch: mån-fre 11:30-14:00, sön 12:00-16:00, lör Stängt
Middag: mån-tor, sön 17:00-22:00, fre-lör 17:00-23:00
Bar: mån, sön 11:00-23:00, tis-tor 11:00-00:00, fre-lör 11:00-01:00