Hotell nära Astrid Lindgrens Värld

Upplev en heldag med familjen på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Kanske möter du din favoritsagofigur livs levande. Stanna till på ett Scandic på vägen till eller från parken och förkorta din resväg från A till Ö. Våra hotell närmast Vimmerby hittar du i Linköping, Jönköping, Värnamo och Kalmar.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Möt sagornas värld i verkligheten 

Tillbringa en dag på Astrid Lingrens Värld tillsammans med Pippi, Emil, Ronja Rövardotter och många fler. Parken är full av fantasifulla lekplatser och från teaterscenerna hörs musik och sång hela dagen.

Vi har hotell på vägen till Vimmerby

Våra hotell närmast Astrid Lindgrens Värld ligger drygt 2 timmar bort. Förkorta din resa till och från parken med en övernattning på något av våra familjevänliga hotell i Kalmar, Linköping, Jönköping eller Värnamo