Laddstationer för elbil

Sov gott medan din elbil får nya krafter. På Scandic finns 200 laddstolpar på hotell från Malmö till Kiruna. En bra service för dig som reser med elbil och vårt strå till stacken för en mer hållbar framtid. Se hela listan på hotell med laddstationer.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

200 laddstolpar från norr till söder

Med vår satsning på laddstationer vill vi underlätta för dig som tar dig fram miljövänligt på vägarna. Bo bekvämt samtidigt som du laddar din el- eller hybridbil på något av alla våra hotell längs vägar över hela Sverige. Eller gör ett stopp för att eltanka bilen och fyll på dina egna batterier i någon av våra restauranger.

Så funkar det

Våra laddstationer är uppsatta i samarbete med laddoperatören Clever. De ingår i Clevers publika laddnätverk som är störst i Sverige och kan användas av alla laddbara bilar på marknaden. Dessutom får du laddhjälp dygnet runt. Clever sköter även all kundservice om du behöver hjälp.

 

Så laddar du med Clever

Beställ laddkort eller abonnemang smidigt på webben och få tillgång till hela Clevers laddnätverk.

 

Här kan du ladda elbilen