Laddstationer för elbil

Sov gott medan din elbil får nya krafter. På Scandic finns 250 laddstolpar på hotell från Malmö till Kiruna. En bra service för dig som reser med elbil och vårt strå till stacken för en mer hållbar framtid. Se hela listan på hotell med laddstationer.

250 laddstolpar från norr till söder

Med vår satsning på laddstationer vill vi underlätta för dig som tar dig fram miljövänligt på vägarna. I Sverige finns 250 laddstolpar på våra hotell från Malmö till Kiruna och under 2023 installerar vi ytterligare 150 stycken så att fler kan resa hållbart till oss. Bo bekvämt samtidigt som du laddar din el- eller hybridbil på något av alla våra hotell längs vägar över hela Sverige. Eller gör ett stopp för att eltanka bilen och fyll på dina egna batterier i någon av våra restauranger.

Så funkar det

Våra laddstationer är uppsatta i samarbete med laddoperatören Mer (f.d Bee Chargings Solutions). Du behöver antingen en laddbricka eller ladda ned en app. Beställning görs i Mers webbshop. Priset på laddningen styrs av vilket abonnemang du har. Mer sköter även all kundservice om du behöver hjälp.

Här kan du ladda elbilen