Hotell nära Gardermoen

Vi har hotell nära Gardermoen. Oavsett om du mellanlandar, deltar på konferens eller ska resa till Oslo är det skönt att bo nära flygplatsen. Pendelbussar och flygtåg finns alltid nära till hands.

våra hotell nära Gardermoen

Om du vill bo på hotell nära Gardermoen rekommenderar vi att du checkar in på Scandic Gardermoen eller Scandic Oslo Airport, båda ligger alldeles intill flygplatsen och en pendelbuss går oavbrutet mellan hotell och flygplats.

På Scandic Gardermoen erbjuds också:

  • möjlighet att lämna bilen i upp till två veckor
  • specialanpassade frukost- och middagstider. 

ta Flygtåget till gardermoen

Om du bor en bit ifrån Gardermoen men ändå vill ta dig smidigt till hotellet slår Scandic Lillestrøm de flesta hotelll. Vårt splitternya hotell ligger bara 50 m från Lillestrøms tågstation, varifrån flygtåget tar dig till flygplatsen på tolv minuter.

Flera av våra hotell i Oslo centrum ligger alldeles i närheten av flygtåget. Scandic Byporten ligger i samma byggnad som centralstationen, och är en utmärkt bas för dig som vill kombinera storstadsliv med ett snabbt och enkelt sätt att resa till flygplatsen. Flygtåget tar dig till Gardermoen på 19 minuter, med avgångar var tionde minut.