Boka - garanterat bäst pris

Bo bara 6 minuter från Gardermoen flygplats när du är på genomresa eller organiserar din nästa konferens. Här hittar du flexibla mötesrum och lounger för allt mellan 5 till 500 personer. På kvällen kan gästerna koppla av i den välkomnande baren.

Read more about Scandic Oslo Airport

Vi har grupprum, styrelserum och lounger med kapacitet för upp till 500 deltagare i vårt prisbelönta hotell. Håll din nästa konferens i rum som är berömda för sin unika sammansättning och arkitektur med influenser av universell design. Ät en god frukost eller lunchbuffé i vår stora restaurang och avnjut en utsökt middag i vår mindre restaurang som erbjuder en à la carte-meny. Hotellet har ett välutrustat gym på 84 kvm, underbara stora familjerum och, självklart, fritt wifi för alla gäster.

Scandic Oslo Airports läge endast 6 minuter från Gardermoen är praktiskt för ditt nästa möte och/eller när du ska ut och resa. Det här är ett perfekt hotell för dig som vill bo utanför staden och nära flygplatsen.

4.0 1393 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 2055 0017

Hitta hit

Scandic Oslo Airport Telefon

+47 23 15 59 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Oslo Airport Adress

Ravinevegen 15
Gardermoen

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Meeting room

På Scandic Oslo Airport kan vi ordna möten- och konferenser för upp till 500 personer i direkt anslutning till Oslos flygplats, Gardermoen. Välj bland våra grupprum, styrelserum, salonger och allmänna utrymmen.

Boka ett mötesrum