Scandic Oslo Airport, exterior, facade
Scandic Oslo Airport, exterior, facade Scandic Oslo Airport, Lounge Scandic Oslo Airport, bar Scandic Oslo Airport, lounge Superior room Scandic Oslo Airport, Junior room Entrance Family Superior Room Bar

Scandic Oslo Airport

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Bo bara 6 minuter från Gardermoen flygplats när du är på genomresa eller organiserar din nästa konferens. Här hittar du flexibla mötesrum och lounger för allt mellan 5 till 500 personer. På kvällen kan gästerna koppla av i den välkomnande baren.

Read more about Scandic Oslo Airport

Vi har grupprum, styrelserum och lounger med kapacitet för upp till 500 deltagare i vårt prisbelönta hotell. Håll din nästa konferens i rum som är berömda för sin unika sammansättning och arkitektur med influenser av universell design. Ät en god frukost eller lunchbuffé i vår stora restaurang och avnjut en utsökt middag i vår mindre restaurang som erbjuder en à la carte-meny. Hotellet har ett välutrustat gym på 84 kvm, underbara stora familjerum och, självklart, fritt wifi för alla gäster.

Scandic Oslo Airports läge endast 6 minuter från Gardermoen är praktiskt för ditt nästa möte och/eller när du ska ut och resa. Hotellet har direktanslutningar till flygplatsen och det finns en pendelbuss som går mellan hotellet och terminalen. Det här är ett perfekt hotell för dig som vill bo utanför staden och nära flygplatsen.

4.0 975 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Oslo Airport Telefon

+47 23 15 59 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Oslo Airport Adress

Ravinevegen 15
Gardermoen

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Meeting room

På Scandic Oslo Airport kan vi ordna möten- och konferenser för upp till 500 personer i direkt anslutning till Oslos flygplats, Gardermoen. Välj bland våra grupprum, styrelserum, salonger och allmänna utrymmen.

Boka ett mötesrum