Tillbaka till hotellets startsida

Träning

Vi har Nordens största hotellgym, på över 1 000 kvm. Oavsett om du är gäst på vårt hotell eller besökare kan du njuta av förstklassig utrustning och träningsmaskiner. Av säkerhetsskäl finns en åldersgräns på 18 år, men vi tillåter träning från 16 år i sällskap av vuxen.

Med sin rika idrottshistoria har Holmenkollen alltid varit ett nav för alltifrån tränande lokalbor till internationella elitidrottare. Därför är vi glada att kunna erbjuda träningsmöjligheter för hotell- och konferensgäster som lever upp till omgivningen och alla oförglömliga minnen som Holmenkollens idrottsarena har skapat. Move by Holmenkollen Fitness är ett toppmodernt träningscenter som erbjuder allt du behöver när det gäller utrustning, vägledning och inspiration för att nå dina fitnessmål. En plats där bra service och flexibilitet står i centrum, så att du kan träna precis som du vill och behöver.

Här hittar du:

  • Fullt utrustat gym med löpband, spinningcyklar, roddmaskiner, SkiErg-maskiner och crosstrainers
  • Komplett sortiment av träningsutrustning för hela kroppen
  • Cardiozon, stretch/corezon, rigg, lyftzon
  • Styrketräningsområde för att göra bänkpress, knäböj och marklyft
  • Område för funktionell styrketräning och stretching
  • Vår egen Performance-avdelning med det bästa inom cyklar, roddmaskiner, löpband etc.

Som hotellgäst har du tillgång till dessa områden

Move Basic-avdelningen – fri tillgång för både hotellgäster och besökare på hotellet. Vår basavdelning erbjuder ett fullt utrustat träningscenter på 600 kvm med alla redskap du förväntar dig av en fullfjädrad träningsanläggning. Basavdelningen består av 6 olika zoner och delas på mitten av en superb 40 meter lång löparbana som är inbäddad i golvet.

MOVE Performance-avdelningen – erbjuder lite extra utrymme att röra sig på och mer avancerad träningsutrustning för dem som värdesätter detta. Den här avdelningen på 400 kvm består av 4 olika zoner (där personlig träning och funktionalitet står i fokus), en konstgräsmatta, ett stort grupprum och en exklusiv lounge. Här hittar du även en kaffe-/vattenstation samt handduksservice och ditt eget skåp. Du betalar 250 NOK för att ta del av detta träningserbjudande. 

Även gäster som inte bor på hotellet är självklart välkomna till Move by Holmenkollen Fitness. Mer information om priser och medlemskap finns här

Inomhuspool

Poolens bredd: 4 m
Poolens längd: 8 m
Poolens djup från: 1 m
Poolens djup till: 2 m

Gym

Ordinarie öppettider: 06:00 - 23:00
Öppettider på helger: 06:00 - 17:00

Bastu

Ordinarie öppettider: 08:00 - 20:00
Öppettider på helger: 08:00 - 18:00
Separat bastu för kvinnor och män: Nej