Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Scandic Holmenkollen Park, bar
Scandic Holmenkollen Park, bar Holmenkollen Park, Bar, Lounge Scandic Holmenkollen Park, restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang och bar

Våra kockar och serveringspersonalen på Scandic Holmenkollen Park brinner för mat och vin; flera av dem är bland de bästa i Norge. Det är vi väldigt stolta över, och det inspirerar även våra andra skickliga medarbetare.

Våra restauranger är spännande mötesplatser för olika kulturer och smaker. Utländska gäster som vill upptäcka det unikt norska, och lokalinvånare som söker exotiska upplevelser. Ibland vid samma bord! Här hittar du menyer som fascinerar, överraskar, behagar och förför. Somliga helnorska, och andra med en italiensk, fransk eller östasiatisk touch. Vår absoluta topprestaurang, De Fem Stuer, möter även de mest kräsna gästernas förväntningar. Men vi erbjuder så klart också enklare alternativ för dem som önskar något snabbare och mer informellt.