Boka - garanterat bäst pris

Här bor du omgiven av vackra landskap så långt ögat når. Vårt hotell är en perfekt utgångspunkt för att uppleva Nordkaps makalösa natur och dess många spännande aktiviteter. Med lite tur kan du få uppleva både norrsken och renar på nära håll. Viktigt att känna till, Scandic Nordkapp är ett säsongshotell som bara är öppet från mitten av maj till mitten av september.

Read more about Scandic Nordkapp

Vi erbjuder 290 flexibla rum som passar lika bra för den som reser på egen hand som med en grupp vänner eller familjen. Det är en perfekt utgångspunkt för att utforska det här spännande resmålet. Vår stora och lavvu-inspirerade frukostrestaurang serverar en läcker frukostbuffé på morgonen, fylld med hälsosamma och ekologiska frukostalternativ, och frestande sötsaker. Hotellet erbjuder en barception och en shop som är öppen dygnet runt, med ett urval av snacks och drycker. Om du kommer till hotellet med bil finns parkeringsplatser precis utanför.

Scandic Nordkapp ligger precis utanför Honningsvåg och bara 30 km från Nordkap. Hotellet är omgivet av spektakulära landskap, med en makalös natur så lång ögat når. Det ligger vid Skipsfjorden och är det hotell som ligger närmast Nordkapsudden. Honningsvåg erbjuder många spännande aktiviteter och utflykter för besökare i alla åldrar. Det är lätt att organisera utflykter till de närliggande öarna med en fantastisk natur som du inte får missa. Under de rätta väderförhållandena kan du även se norrsken på vinterhimlen. Honningsvågs flygplats, Valan, ligger ca 6 km och mindre än 10 minuter med bil från hotellet.

Hitta hit

Scandic Nordkapp Telefon

+47 78 47 72 60

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Nordkapp Adress

Skipsfjorden
Honningsvåg

Scandic Nordkapp