Boka - garanterat bäst pris

Här kommer du att vara omgiven av vackra landskap så långt ögat når. Det är en perfekt utgångspunkt för att uppleva Nordkap, makalös natur och många spännande aktiviteter. Med lite tur kan du få uppleva båda norrsken och renar på nära håll.

Read more about Scandic Nordkapp

Vi erbjuder 290 flexibla rum som passar lika bra för den som reser på egen hand som med en grupp vänner eller familjen. Det är en perfekt utgångspunkt för att utforska det här spännande resmålet. I vår stora lavvu-inspirerade restaurang serveras en utsökt frukostbuffé på morgnarna och en middagsbuffé på kvällarna. Vår bar är ett trevligt ställe där du kan koppla av efter en lång dag utomhus eller ta en aperitif före maten. Om du kommer till hotellet med bil finns parkeringsplatser precis utanför.

 Observera: Scandic Nordkapp är ett säsongshotell som bara är öppet från juni till mitten av augusti.

Scandic Nordkapp ligger precis utanför Honningsvåg och bara 30 km från Nordkap. Hotellet är omgivet av spektakulära landskap, med en makalös natur så lång ögat kan nå. Det ligger vid Skipsfjorden och är det hotell som ligger närmast Nordkapsudden. Honningsvåg erbjuder många spännande aktiviteter och utflykter för besökare i alla åldrar. Det är lätt att organisera utflykter till de närliggande öarna med en fantastisk natur som du inte får missa. Under de rätta väderförhållandena kan du även se norrsken på vinterhimlen. Honningsvågs flygplats, Valan ligger ca 6 km och mindre än 10 minuter i bil från hotellet.

2.5 153 Omdömen från TripAdvisor

Temporarily closed
This is a seasonal hotel and will re-open June 2021. Stay at nearby Scandic Bryggen for your stay in Honningsvåg/North Cape.

Hitta hit

Scandic Nordkapp Telefon

+47 78 47 72 60

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Nordkapp Adress

Skipsfjorden
Honningsvåg

Scandic Nordkapp