Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Nova
Nova
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurant Nova

I vår moderna och informella à la carte-restaurang servas exceptionella mat- och vinupplevelser.

Nova är en modern och informell gourmetrestaurang där vi serverar den bästa maten som Norge och västra Norge har att bjuda på, kombinerat med goda internationella smaker och tekniker. Vi omdefinierar lokala traditioner, och skapar nya, spännande arenor där välkända och älskade smaker kan glänsa på nya sätt.

Den tidigare guldvinnaren av Bocuse D’Or, det inofficiella världsmästerskapet i matlagning, Ørjan Johannessen, har huvudansvaret som vår Chef Advisor. Tillsammans med vår kökschef Tore Espenes och vårt skickliga team av kockar strävar han efter att ge dig matupplevelser utöver det vanliga.

The Chef’s Table

Om du vill ha en social men samtidigt intim mat- och vinupplevelse, på första parkett inför kockarna och deras hantverk, rekommenderar vi att du bokar vårt ”Chef’s Table”. Här kan du njuta av showmanship och god service, kombinerat med en varierad avsmakningsmeny och ett välavvägt vinpaket. Det är den perfekta sociala platsen om du och dina vänner vill uppleva det där lilla extra när det gäller mat och vin.

The Chef’s Table består av två bord med plats för upp till sex personer per bord. Du kan boka så många platser du vill, för upp till 12 personer.

Välkommen!

Om du har frågor, var god at kontakta oss på:

nova@scandichotels.com

Öppettider

Opening hours
Dinner: Tue-Sat 17:00-22:00, Mon, Sun Closed