Boka - garanterat bäst pris

Nova
Nova
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurant Nova

I vår moderna och informella à la carte-restaurang servas exceptionella mat- och vinupplevelser.

Nova är en modern och informell gourmetrestaurang där vi serverar den bästa maten som Norge och västra Norge har att bjuda på, kombinerat med goda internationella smaker och tekniker. Vi omdefinierar lokala traditioner, och skapar nya, spännande arenor där välkända och älskade smaker kan glänsa på nya sätt.

Det är ett av Norges bästa matlagningsteam med Executive Chef Tore Espenes vid rodret, som syftar till att ge dig matupplevelser i världsklass. De serverar bara de bästa ingredienserna som Norge och Västra Norge har att erbjuda och kombinerar med goda internationella smaker och tekniker.

Nova kan bokas för sällskap från 8 till 300 personer. Bord måste bokas i förväg.

The Chef’s Table

Om du vill ha en social men samtidigt intim mat- och vinupplevelse, på första parkett inför kockarna och deras hantverk, rekommenderar vi att du bokar vårt ”Chef’s Table”. Här kan du njuta av showmanship och god service, kombinerat med en varierad avsmakningsmeny och ett välavvägt vinpaket. Det är den perfekta sociala platsen om du och dina vänner vill uppleva det där lilla extra när det gäller mat och vin.

The Chef’s Table består av två bord med plats för upp till 25 personer. Du kan boka så många platser du vill, för 6 till 25 personer.

Välkommen!

For frågor eller bordbokningar: nova@scandichotels.com

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00