Lobby
Lobby IMG_9621_justert.jpg Nova_Copyright_Francisco_Munoz_Hotel_Norge_by_Scan.jpg

Hotel Norge by Scandic

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Hotel Norge öppnade sina portar för första gången 1885 och har sedan dess blivit ikoniskt och ett av Bergens mest prominenta hotell. Den 29 juni 2018 kommer hotellet att nyöppnas efter en totalrenovering, som en modern och levande mötesplats där stadens invånare och internationella gäster möts i en spännande och unik atmosfär.

Read more about Hotel Norge by Scandic

Hotel Norge kommer att ha 415 nya och eleganta hotellrum med nordisk design och vackra fönster från golv till tak. Vi kan erbjuda 14 rymliga juniorsviter, 2 mastersviter och 1 presidentsvit på 60 kvm. Alla våra sviter har terrass och fantastisk utsikt. En av sviterna har även en bastu och jacuzzi på terrassen.

Hotell Norge håller en konsekvent hög kvalitet och standard med modern och vacker design. Vi vill vara en mötesplats för hotellgäster, besökare och stadens invånare. Därför kommer vi att erbjuda tre våningar med barer och restauranger som kombinerar de bästa ingredienserna från Norge och landets västra del med internationella smaker, allt med Ørjan Johannessens signum, guldvinnaren av Bocuse d’Or.

Hitta hit

Hotel Norge by Scandic Telefon

+47 55554000

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Hotel Norge by Scandic Adress

Nedre Ole Bullsplass 4
Bergen

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Konferanse_Hotel_Norge.jpg

Våra mötesrum är flexibla och har toppmodern inredning. Här möts du av en varm och inbjudande atmosfär i kombination med modern skandinavisk design. Rummen har vackra färger, bekväm inredning och stämningsfull belysning.

Boka ett mötesrum