Lifestyle Concierge

Bergen är Norges näst största stad och har en rik och levande historia från tiden som en av de viktigaste Hansastäderna. Bergen är även känt för de sju berg som omger staden, den livliga fiskmarknaden Fisketorget och bergbanan Fløibanen som går upp till toppen av berget Fløyen. Bergen har även ett rikt kulturliv, med ett brett musikutbud, flera teatrar och en av världens äldsta symfoniorkestrar.För att du ska få ut det mesta av Bergen och din vistelse på Hotel Norge by Scandic finns alltid vår Lifestyle Concierge till hands för att hjälpa dig att uppleva det där lilla extra. Det är en kostnadsfri tjänst för dig som är gäst på hotellet, och vi hjälper gärna till med att skräddarsy en unik vistelse som passar dig och dina intressen.

Vi tipsar om våra favoritplatser och guidar dig till stadens pärlor, naturupplevelser och spännande shoppingtillfällen. Oavsett om du är intresserad av kultur, mat och dryck, shopping eller naturupplevelser gör vi vårt allra bästa för att se till att du tar med dig oförglömliga minnen hem när du checkar ut.

Vi rekommenderar även att du tittar in på VisitBergen för att få tips om sevärdheter, platser och andra spännande saker att göra i Bergen.