Föredrar du en aktiv semester eller lugn och ro?

En spasemester ger dig en skön paus från vardagen. Våra spahotell erbjuder roliga aktiviteter för gäster, oavsett om du vill träna, koppla av, skämma bort dig själv eller ha det trevligt med familjen.Välj ett spahotell som passar dig

Våra spahotell är rofyllda platser för dig som vill ha en avkopplande semester, men det finns även gott om möjligheter att njuta av en aktiv semester tillsammans. Våra spahotell passar för både barn och vuxna. Oavsett om du vill motionera i den vackra finska naturen, njuta av en romantisk spasemester för två eller ha skoj i vattnet med hela familjen, kan du hitta ett spahotell som passar för dina behov. Fri användning av spaanläggningarna ingår alltid i rumspriset!

Längtar du efter lugn och ro? En spasemester är den paus du behöver

Om du vill ha en lugn och avkopplande vistelse i rofyllda omgivningar är en spasemester det perfekta valet. Koppla av i fluffig ånga och låt vardagens bekymmer skingras medan du njuter av de tropiska poolerna. En spasemester kan också vara som balsam för själen när du spenderar tid ute i naturen. Det finns utmärkta träningsmöjligheter utomhus i närheten av våra spahotell. I slutet av dagen kan du dra dig tillbaka till ditt rum och sova gott i en skön säng.

Du kan tillbringa en rofylld spasemester på Scandic Aulanko eller Scandic Laajavuori, till exempel.


Lyxig vuxentid i ett avkopplande dagspa

Vill du skämma bort dig själv och din partner? Dagspa-avdelningarna på våra spahotell erbjuder härliga och avkopplande behandlingar. Njut av olika ansikts-, hand- och fotbehandlingar, klassisk massage eller hot stone-massage, bland annat. Våra spahotell har även många tropiska pooler och bastur för alla smaker. Jacuzzier och vattenmassagestrålar fulländar din fantastiska semester, som du lämnar med en skön känsla av välbefinnande.

Du kan njuta av dagspa-behandlingar på Scandic Eden Nokia och Scandic Laajavuori.

Massor av action – ett spa passar även för dig som älskar aktiva semestrar

En spavistelse kan vara aktiv också! Du kan träna utomhus i vackra miljöer året runt i närheten av alla våra spahotell. Du hittar mångsidiga träningsmöjligheter och friluftsaktiviteter på Scandic Aulanko och i närliggande områden. Golf, ridning, tennis, bowling, kajakpaddling och vandring i naturen har alltid varit en stor del av Aulanko. De välskötta och upplysta parkvägarna och motionsspåren uppskattas av friluftsälskare året om.

Vårt wellness-hotell, Scandic Siuntio, erbjuder också hälsofrämjande aktiviteter och andra alternativ. Delta i vattengympa eller gruppträningspass och känn dig stark i hotellets rymliga gym. Du hittar även vackra och fridfulla motionsspår utomhus i hotellets omgivningar.

Familjevänliga spahotell ger glädje till hela familjen

En spasemester är ett utmärkt val för hela familjen! Du hittar bad för alla åldrar i poolområdena på våra spahotell. Våra spahotell har även lekrum med roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Många av våra spahotell erbjuder även rymliga familjerum.

Våra spahotell och de kringliggande områdena erbjuder fantastiska aktiviteter för barnfamiljer. I närheten av Scandic Aulanko, till exempel, finns ​Hugo Park äventyrspark​, där du även hittar en rolig minigolfbana. Dessutom erbjuder Scandic Aulanko och Scandic Laajavuori discobowling för hela familjen.

Barn under 13 år bor alltid utan kostnad i samma rum som en vuxen och får en välkomstpresent när de anländer till spahotellet.

Se alla spahotell i Finland