Tillbringa en familjesemester på spahotell

Njut av en härlig spasemester med hela familjen! Roa er i poolområdet, ät gott i restaurangen och motionera tillsammans i naturen. Våra familjevänliga spahotell passar för både barn och vuxna.Vad kan man göra på ett spahotell?

Planerar du en semester med barnen? Vill ni få tid tillsammans utan stress? Våra familjevänliga spahotell är fantastiska alternativ när du vill ha kvalitetstid med familjen. Vi tar väl hand om både barn och vuxna för att se till att alla får en avkopplande semester.

De små i familjen hittar massor av skoj och lek i spaområdena. En hotellvistelse med bad är ett äventyr som barnen minns länge. Barn under 15 år bor alltid utan kostnad i samma rum som en vuxen. Så packa badkläderna – en avkopplande familjesemester på spa väntar er!

Ta ett dopp i de varma poolerna oavsett väder

I våra spahotell kan vattenmonster i alla åldrar njuta av de olika poolerna. Fri tillgång till spaanläggningarna ingår alltid i rumspriset på alla våra spahotell i Finland.

I våra rymliga familjerum blir vistelsen enkel

Många av våra hotell har rymliga familjerum för att se till att även större sällskap får en avkopplande vistelse. Familjerummen har mer plats och är utrustade med en bäddsoffa eller fåtölj utöver dubbelsängen eller två enkelsängar. De största familjerummen har också plats för en spjälsäng eller en extrasäng. Fråga gärna om familjerum finns tillgängliga när du bokar din vistelse.

Roliga aktiviteter och äventyr i friska luften piggar alltid upp

Våra spahotell och kringliggande områden erbjuder fantastiska aktiviteter för barnfamiljer. I närheten av Aulanko spa finns till exempel äventyrsparken​Hugo Park​, som även har en minigolfbana. I Aulanko och Ikaalinen kan hela familjen prova på discobowling tillsammans. Du kan träna utomhus i vackra miljöer året runt i närheten av alla våra spahotell.

Den smarriga barnmenyn och frukostbuffén ser till att ingen går hungrig

Mellan utomhusaktiviteterna och poolbad kan alla äta gott. På våra spahotell kan barn beställa smarriga rätter från barnmenyn eller välja en halv vuxenportion för halva priset. Barnmenyn innehåller även aktiviteter för de små – de kan göra skojiga pyssel medan de väntar på maten. Frukostbuffén innehåller nyttiga godsaker som även barnen tycker om.

Kreativitet i lekrummet och skoj med igelkotten Sigge

Våra spahotell har ett lekrum med leksaker och pysselmaterial. Lekrummen uppmuntrar till kreativitet och ger inspiration till barn i alla åldrar. De kan till exempel spela spel, pyssla eller måla.

Vår gulliga maskot, igelkotten Sigge, dyker upp vid frukosten eller middagen på sommaren och under utvalda semesterperioder. Lekfulle Sigge hittar alltid på skoj och bus tillsammans med barnen. Det blir aldrig tråkigt när Sigge är med!