Eden's Eva Day Spa

Välgörande behandlingar fulländar en avkopplande spasemester! Eden's Eva Spa erbjuder ett mångsidigt utbud av ansiktsbehandlingar, massage, hand- och fotbehandlingar och andra välgörande paket.VÄLMÅENDE OCH GLÄDJE

Vi använder högkvalitativa produkter från Medex och Thann i våra behandlingar. Vårt mångsidiga utbud inkluderar alternativ både för par och för hela familjen samt skräddarsydda paket för grupper.

Spabehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Beautiful Face
En effektiv ansiktsbehandling som ger dig vackrare hy. Skräddarsydd efter din huds behov.
tid 30 min, pris 59 EUR

Medex Fresh Up
Ansiktsbehandling för klar hy. Lystergivande ansiktsbehandling som inkluderar en stimulerande Iku-rengöring, balansering av hudens pH-värde, exfoliering och hudkräm.
tid 45 min, pris 79 EUR

Medex Beauty
Balanserande ansiktsbehandling. Behandlingen inkluderar en stimulerande grundrengöring, balansering av hudens pH-värde, hudförbättrande liposomgel, enzympeeling, en mask och hudkräm.
tid 60 min, pris 94 EUR

Medex för män
Effektiv ansiktsbehandling för män. Den uppfriskande och uppljusande ansiktsbehandlingen för män inkluderar en grundrengöring, balansering av hudens pH-värde, exfoliering, en mask för klar hy och hudkräm. En avkopplande massage av ansiktet, nacke och axlar gör behandlingen ännu mer effektiv.
tid 60 min, pris 94 EUR

Medex Antioxidant
Ansiktsbehandling som förebygger hudproblem. Behandlingen är baserad på antioxidanter och vitaminer
som förebygger hudproblem, såsom rynkor och pigmentfläckar. Behandlingen inkluderar en stimulerande grundrengöring, balansering av hudens pH-värde,
produkter anpassade efter hudens specifika behov och en massage som förhöjer effekten.
tid 75 min, pris 119 EUR

Medex Lifting
Lyftande ansiktsmassage. Återupplivar hudtonen och förbättrar elasticiteten. Inkluderar en stimulerande grundrengöring, balansering av hudens pH-värde, enzympeeling, behandling för ögonområdet, serum,
massage av ansikte och dekolletage samt en uppstramande kollagenmask
för ansiktet.
tid 90 min, pris 136 EUR

Hand- och fotbehandlingar

Spapedikyr
Mjukgörande pedikyr. Inkluderar avlägsnande av hård hud, nagel- och nagelbandsbehandling, avslappnande massage och lack.
tid 60 min, pris 89 EUR

Parbehandlingar

Välgörande paket som planeras för två personer samtidigt i ett behandlingsrum.

Massage Just For Us
Kvalitetstid för två. Behandlingen fokuserar på ryggområdet och inkluderar värmebehandling, rengöring, massage, mask samt en avslappnande hot stone-massage som avslutning.
tid 60 min, pris 85 EUR/person

Avslappning
Behandlingspaketet för avslappning inkluderar en uppiggande indisk huvudmassage, en välgörande aromamassage för kroppen samt en avslappnande hot stone-massage som avslutning.
tid 75 min, pris 99 EUR/person

Massage och helkroppsbehandlingar

Eden’s Eva Classic-massage
En klassisk massage som tar bort muskelspänningar och får dig att slappna av. Massagen börjar med en exfolierande rengöring för ryggen.
tid 30 min, pris 49 EUR
tid 45 min, pris 65 EUR
tid 60 min, pris 78 EUR
tid 75 min, pris 99 EUR

Shirobhyanga huvudmassge
En uppiggande indisk huvudmassage. Massage av huvud, nacke och axlar med jungfrukokosolja. Hjälper mot huvudvärk, sömnproblem och stress. Jungfrukokosolja återfuktar och behandlar huden.
tid 45 min, pris 89 EUR

Aromamassage
Avslappnande aromamassage för hela kroppen. En avslappnande massage som lindrar muskelspänningar och stimulerar blodcirkulationen. Här kombineras den läkande kraften av naturliga eteriska oljor och beröring. Denna 90-minutersbehandling inkluderar även en lymfatisk tryckmassage för ansiktet.
tid 60 min, pris 99 EUR
tid 90 min, pris 129 EUR

Hot Stone-massage
Avslappnande hot stone-massage för kroppen. En hot stone-massage som har en avslappnande och djupgående effekt på muskeln. Behandlingen kombinerar varm olja, klassisk massage och varma stenar för att lindra muskelspänningar och ge avslappning.
tid 60 min, pris 99 EUR

Chokladmassage
En lyxig chokladmassage för din rygg. En njutningsfull helryggsmassage med varm chokladolja som får dig att slappna av och lindrar stress. Chokladoljan behandlar huden samtidigt som den ökar produktionen av lyckohormon.
tid 45 min, pris 89 EUR

Behandlingspaket

Stresslindring
Lindrar stress. Ett behandlingspaket som ger stresslindring och avslappning, inklusive indisk huvudmassage och en klassisk massage för rygg och nacke som lindrar muskelspänningar. Gästernas favorit! Låt behandlingen göra underverk för ditt välbefinnande!
tid 75 min, pris 124 EUR

Blivande mamma
En välgörande behandling för dig som väntar barn. En välgörande massage för blivande mammor som ger avkoppling för kropp och själ. I behandlingen ingår ett bad som aktiverar cirkulationen och lindrar svullnad i fötterna, exfoliering samt en skön massage för hela kroppen. I behandlingen används THANN Shiso Body Butter som förebygger och behandlar bristningar.
tid 75 min, pris 139 EUR