Linnanmäki och Peacock-teatern

På Linnanmäki nöjespark och Peacock-teatern får hela familjen en kul dag. Våra hotell i Helsingfors ligger på gångavstånd eller en kort bilfärd från nöjesparken.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Njut av sommaren på Linnanmäki

Linnanmäki, som är Finlands äldsta och mest populära nöjespark, är en riktig familjefavorit. Nöjesparken öppnar i slutet av april. Den har över 40 åkattraktioneroch flera restauranger och evenemang.

Säsongen på Linnanmäki kulminerar med höstens ljusfestival, med färgglada ljusshower, flera toppartister och fyrverkerier. Det är fri entré till Linnanmäki-området och ljusfestivalen.

Peacock-teatern

Peacock-teatern, som drivs inne på Linnanmäki-området, är verksam året runt. UIT:s ”Sata Lasissa” är vårens mest fartfyllda musikalkomedi, med hysteriskt roliga sketcher, imponerande dansnummer och musik av högsta klass.

Boende i Helsingfors

Våra hotell i Helsingfors ligger mitt i centrum eller i närheten, på gångavstånd eller en kort bilfärd från Linnanmäki nöjespark och Peacock-teatern.