Hotell i Helsingfors centrum

Stadskärnan är kompakt – men full av saker att se och göra. Scandic har två hotell i Helsingfors centrum. Scandics tre andra hotell i Helsingfors ligger en kort promenad eller ett par tunnelbane- eller spårvagnsstationer från centrum.

Shopping och god mat

Bild på Mariskål: Besök Finland

I Helsingfors kan du shoppa både i små butiker och kända, internationella affärer. De största och mest populära affärerna ligger på gatorna i centrala Helsingfors och i stadens många shoppingcenter. För kulturälskare finns det även många museer, gallerier och teatrar i centrum.

Ett kompakt centrum


I centrala Helsingfors kan du gå från en park till havet på bara några minuter. På de prisvänliga stadscyklarna kan du lära känna staden från en ny vinkel. Cykelbanorna är välskötta, och i centrum tar du dig runt snabbt, säkert och bekvämt på cykel. Du kan också checka ut en cykel från Scandichotellen!

Matupplevelser för alla smaker

Medan du utforskar staden kan du stanna till vid någon av de många restauranger, caféer och barer som finns i centrum. Boka ett bord för kvällen på en av Helsingfors populära restauranger. Det finns bra alternativ för alla budgetar och smaker. Du kan även prova på olika sorters gatumat under nya intressanta matevenemang som till exempel resturangdagen, som äger rum fyra gånger per år.

Boende i Helsingfors centrum

Från våra hotell i Helsingfors är det enkelt att ge sig ut på stan, eftersom de ligger på stadens bästa lägen.