Boka - garanterat bäst pris

Scandic Plaza Turku, restaurant exterior
Scandic Plaza Turku, restaurant exterior
Tillbaka till hotellets startsida

Bryggman's Bistro & Bar

Välkommen in för att äta gott eller bara ta en uppfriskande drink. I vår restaurang kan du njuta av en middag med rätter inspirerade av skandinaviska och internationella kök. Om du vill kan du beställa i baren, så serverar vi din måltid vid bordet.

Bryggman´sin smörrebröd med lax

På sommaren erbjuder vi även en middagsmeny och utökade öppettider.

Restaurang i urban, italiensk stil

Som namnet antyder ligger Bryggmans i en byggnad designad av den framstående arkitekten Erik Bryggman, som var baserad i Åbo. Byggnaden, som färdigställdes 1929, representerar klassicism och tidig funktionalism.

Byggnaden är belägen intill en gågata och utgör ett unikt, arkitektoniskt högkvalitativt urbant utrymme i italiensk stil, tillsammans med Betelkyrkans klockstapel och bostadshuset mittemot, även de designade av Bryggman. 

Njut av en god lunch på vardagar och, på kvällar och helger, en stämningsfull middag i vår nyrenoverade, stilfulla restaurang. Under dagen serverar vårt deli-café skickligt tillagade caférätter, och du kan enkelt hämta en lunch att ta med. Under sommaren kan du insupa stämningen på gågatan från vår mysiga terrass.

Du är också välkommen in på frukostbuffé, även om du inte bor på hotellet. Frukost för gäster som inte bor på hotellet kostar 20,90 EUR per person.

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed