Restauranger nära Scandic Aalborg City

En god natts sömn och bra mat håller kroppen igång och energinivån hög hela dagen. Det vet vi på Scandic Aalborg City, och det är därför vi gör allt vi kan för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna för att äta och sova gott när du är gäst hos oss. Här kan du läsa mer om maten som vi erbjuder när du bor hos oss – frukost, lunch och middag. Eller bara något litet, när du känner dig sugen.Att äta i Ålborg – restauranger nära Scandic Aalborg City

Frukost

Börja dagen med vår utsökta frukostbuffé som innehåller över 100 olika alternativ. Buffén är öppen från 06.30 till 10.00, måndag–fredag.

Snacks

Smutta på ett glas vin, en kall fatöl eller en god drink i vår mysiga bar i lobbyn. Här hittar du även vår shop, som är öppen dygnet runt. I den har vi sallader, snacks, wraps och smörgåsar samt kalla och varma drycker.

Lunch

Planerar du att äta lunch under din vistelse hos oss? Då rekommenderar vi restaurang Papegøjehaven, som ligger bredvid hotellet. De serverar en utmärkt lunchbuffé måndag till lördag.

Middag

Till middag kan vi rekommendera vår partnerrestaurang, San Giovanni. Här kan du äta gott, och dessutom använda samma restaurangkuponger som kan användas i våra Scandic-restauranger. San Giovanni ligger på Vesterbrogade – bara 7 minuters promenad från hotellet.

Hämtmat

Personalen i vår reception rekommenderar gärna andra restauranger i staden, och du hittar även en lista med stadens många restaurangalternativ på rummet. Om du föredrar att äta på rummet eller i hotellobbyn erbjuder vi ett utbud av hämtmatsalternativ som kan levereras till hotellreceptionen och debiteras på din rumsnota.