Boka - garanterat bäst pris

Bo i hjärtat av Ålborg nära stadens alla sevärdheter och med butiker alldeles utanför hotellet. Hotellet ligger i direkt anslutning till Aalborg Kongres & Kultur Center. Om du kommer med bil kan du parkera i vårt säkra garage som ligger under hotellet.

Read more about Scandic Aalborg City

Du kommer att känna dig som hemma i våra 168 moderna och bekväma rum och sviter, som alla är inredda i skandinavisk design. Rummen på hotellets översta våningar bjuder på en spektakulär utsikt över Ålborg. Träffa vänner och kollegor för en drink i vår mysiga lobbybar eller få undan lite jobb vid något av borden medan du njuter av en kopp kaffe eller te. Självklart kan du läsa dagstidningen också eller bara koppla av och betrakta vimlet kring receptionen. På URBAN Food & Drink serverar vi läcker, hemlagad mat baserad på säsongens bästa råvaror som produceras lokalt eller i regionen. Njut av din måltid i vår mysiga mathörna, eller ta med den upp på rummet. Efter en lång dag i Ålborg kan du varva ner i vårt gym, där du hittar modern utrustning för alla sorters träning. Om du kommer med bil hittar du en allmän parkering framför hotellet, men vi erbjuder även ett säkert, övervakat garage under hotellet. Vill du utforska Ålborg på två hjul? Låna en cykel i receptionen och tillbringa en rolig dag med att utforska staden.

Att bo på vårt hotell är ett enkelt sätt att uppleva Danmarks fjärde största stad, Ålborg. Stadens många gallerier, museer och butiker ligger inom gångavstånd. Om du befinner dig i Ålborg för att delta i en konferens på Aalborg Kongres & Kultur Center har vårt hotell det perfekta läget för en god natts sömn – hotellet ligger vägg i vägg med kulturcentret. Om du besöker Ålborg med familjen får du inte missa en tur till Aalborg Zoo. En annan fantastisk utflykt – och utsikt – för både barn och vuxna är Aalborgtårnet. Den cirkulära byggnaden längst upp erbjuder 360 graders utsikt över Ålborg och den omgivande naturen. Om du kommer till Ålborg med tåg, ligger Scandic Aalborg City bara en kort promenad från centralstationen.

4.0 795 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 5055 0452

Hitta hit

Scandic Aalborg City Telefon

+45 70125151

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Aalborg City Adress

Europa Plads 1
Aalborg