Res med barn i sommar

Att bo på hotell är ett äventyr för både stora och små. Alla barn under 15 år bor för 0 kr i vuxens rum, och självklart ingår vår goda frukostbuffé. I sommar rullar vi ut röda mattan och gör det extra roligt för de små: barn äter för endast 10 kr i våra restauranger, bjuds på pannkaksbuffé till frukosten och kan på utvalda hotell köpa till vårt barnarmband för endast 99 kr som ger oändligt med popcorn, glass och dryck!Familjesemester i sommar

Gör rum för en barnsligt rolig hotellsemester i sommar. Mellan den 18 juni och 22 augusti 2021 gäller vårt sommarerbjudande för alla barnfamiljer. 

Hittar du på alla svenska hotell i sommar:

  • Barn bor för 0 kr i vuxens rum. Gäller barn under 15 år, extrasäng i mån av plats. 
  • Barn äter middag för 10 kr. Barn under 15 år kan välja mellan favoriträtterna spaghetti och köttfärssås eller pannkakor med sylt och grädde i våra restauranger för endast 10 kr. Vill man hellre beställa från hotellets ordinarie meny får barnet hela 50 % rabatt (rabatten gäller ej på barnmenyn). Gäller i målsmans sällskap och på de hotell som har restaurang.
  • Pannkaksbuffé till frukost. Varje morgon dukar vi upp en god pannkaksbuffé att mätta små magar.
  • Tonårsrum för endast 650 kr. Boka ett separat rum för din tonåring i närliggande rum intill ditt eget, här läser du mer och bokar. 

Extra familjekul* gäller på utvalda hotell:

  • Pannkaksparty med extra allt. Vad är roligare än ett pannkaksparty? Till frukosten snålas inte på något och vi dukar fram mumsiga pannkakor med alla goda tillbehör man kan drömma om. 
  • Oändligt med popcorn, glass och dryck - 99 kr. Med vårt barnarmband, sommarens godaste accessoar, får barn under 15 år fri tillgång till det godaste man kan önska sig. Armbandet köper du i receptionen på hotellet för 99 kr/dag. 
  • Ett svalkande dopp i poolen. Många av våra hotell erbjuder pool. Besök hotellets webbsida för att se om hotellet har pool eller relaxavdelning.

* Gäller på 30 utvalda Scandichotell i Sverige. Se vilka hotell som erbjuder Extra familjekul i sommar här i listan.  

Det finstilta
Barn under 15 år bor för 0 kr i vuxens rum, extrasängar i mån av plats och frukost ingår. Under sommarperioden mellan 18 juni till 22 augusti 2021 kan barn äta i hotellets restaurang för 10 kr per rätt (spaghetti och köttfärsås eller pannkakor med sylt och grädde) eller få 50 % rabatt från ordinarie meny (exklusive barnmenyn). På 30 utvalda hotell kan barnen dessutom köpa till vårt barnarmband med fri tillgång till popcorn, glass och dryck. Armbandet kostar 99 kr/dag och är giltigt från dagen man checkar in till dagen därpå kl 12:00. Bor man flera nätter i rad kan man välja att köpa fler armband.