Res med barn i sommar

Att bo på hotell är ett riktigt äventyr. Och i sommar gör vi det extra roligt för de små! Barn under 15 år bor för 0 kr, äter för endast 10 kr i våra restauranger och bjuds på pannkaksbuffé varje morgon. Dessutom kan man på utvalda hotell köpa till vårt sommararmband som ger oändligt med popcorn, glass och dryck för endast 99 kr.Gör rum för en Familjesemester i sommar

Mellan den 18 juni och 22 augusti 2021 gäller vårt sommarerbjudande för alla barnfamiljer. 

Finns på alla svenska hotell i sommar:

  • Barn bor för 0 kr i vuxens rum. Gäller barn under 15 år, extrasäng i mån av plats. 
  • Barn äter middag för 10 kr. Barn under 15 år kan välja mellan favoriterna spaghetti och köttfärssås eller pannkakor med sylt och grädde i våra restauranger för endast 10 kr. Vill barnet hellre beställa från ordinarie meny får man 50 % rabatt (gäller ej på barnmenyn). Gäller i målsmans sällskap och på de hotell som har restaurang.
  • Pannkaksbuffé till frukost. Varje morgon dukar vi upp en god pannkaksbuffé att mätta små magar.
  • Tonårsrum för endast 650 kr. Boka ett separat rum för din tonåring i närliggande rum intill ditt eget, här läser du mer. 

Extra familjekul* gäller på utvalda hotell:

  • Pannkaksparty med extra allt. Vad är roligare än ett pannkaksparty? Till frukosten snålas inte på något och vi dukar fram mumsiga pannkakor med alla goda tillbehör man kan drömma om. 
  • Oändligt med popcorn, glass och dryck - 99 kr. Med vårt barnarmband, sommarens godaste accessoar, får barn under 15 år fri tillgång till det godaste man kan önska sig. Armbandet köper du i receptionen på hotellet för 99 kr/dag. 
  • Ett svalkande dopp i poolen. Många av våra hotell erbjuder pool. Besök hotellets webbsida för att se om hotellet har pool eller relaxavdelning.

* Gäller på 31 utvalda Scandichotell i Sverige. Se vilka hotell som erbjuder Extra familjekul i sommar här i listan.  

Det finstilta
Barn under 15 år bor för 0 kr i vuxens rum, extrasängar i mån av plats och frukost ingår. Under sommarperioden mellan 18 juni till 22 augusti 2021 kan barn äta i hotellets restaurang för 10 kr per rätt (spaghetti och köttfärsås eller pannkakor med sylt och grädde) eller få 50 % rabatt från ordinarie meny (exklusive barnmenyn). På 30 utvalda hotell kan barnen dessutom köpa till vårt barnarmband med fri tillgång till popcorn, glass och dryck. Armbandet kostar 99 kr/dag och är giltigt från dagen man checkar in till dagen därpå kl 12:00. Bor man flera nätter i rad kan man välja att köpa flera armband. Är du Scandic Friends-medlem på Level 2, Level 3, Top level eller Red level går det bra att använda din restaurangkupong även för att köpa armband till ditt barn.