Ett bubblande öppningserbjudande

Välkommen att fira vårt nya hotell med oss! Nya Scandic Grand Central Helsinki öppnar den 15 april och erbjuder fantastiska hotellupplevelser – en kombination av både klassiskt och modernt, med ett inslag av lyx.Vi firar med att erbjuda våra gäster ett glas bubbel!

Välkommen att uppleva unika Scandic Grand Central Helsinki och fira öppningen med oss. Vi erbjuder alla våra gäster ett glas Codorniu-mousserande vin i samband med boende. 

Historisk byggnad öppnar äntligen upp

Byggnaden är ritad av den världsberömda arkitekten Eleil Saarinen år 1909 och har nu i samarbete med Museiverket omvandlats till ett fantastiskt hotell med närmare 500 rum. 

När gäller erbjudandet?

  • För boende alla dagar mellan 15 april - 27 juni 2021.

Hur bokar jag?

  • Boka bästa pris online på vår webbsida. Som Scandic Friends medlem får du 20% rabatt på helger och lov då du bokar med koden FG2.

Det finstilta
Ett glas mousserande vin Codorniu eller ett alkoholfritt alternativ serveras till hotellgäster vid incheckningen (ett glas / person). Gäller boende 15 april - 27 juni 2021. Erbjudandet kan kombineras med våra rabatter, till exempel våra 20% rabatt som Scandic Friends-medlem.