Sätt guldkant på vistelsen

Kanske du anländer sent till hotellet och önskar något uppfriskande på rummet utan att behöva gå ut, eller kanske bara unna dig det lilla extra av ingen anledning alls. Överraska någon med en flaska vin och gott snacks samt godis till barnen. Du kan göra tillval när du bokar rum på de flesta Scandichotell.vad vill du mötas av på rummet?

Sätt guldkant på vistelsen genom att köpa till något gott som möter dig på rummet när du checkat in.

Så här funkar det: 

När du gjort din bokning kan du göra tillval. Det finns flera sätt att göra det på:

  • Från bekräftelsesidan du kommer till när din rumsbokning är klar. Här ser du tillvalen som finns. 
  • I ditt bekräftelsemejl du får när din rumsbokning är klar. Där klickar du på "Visa/ändra den här bokningen" där kan du addera tillval. Alternativt klickar du på länken längst upp på vår webbsida.
  • Om du är medlem i Scandic Friends kan du logga in på "Mina Sidor" och klicka dig fram till din bokning.
  • Du kommer även få ett mejl precis innan din vistelse där du också kan välja att göra tillval.
  • Du kan beställa tillval fram till kl 23:59 dagen innan du anländer. 
  • Alla tillval du gör kommer att levereras till ditt rum vid ankomst.

Vad kan jag köpa?

Vi erbjuder bland annat alkoholfri dryck, öl, vin, snacks och godis samt ost- och charkbrickor. Vissa produkter finns på alla de hotell som erbjuder tillval, medan andra är specifika för just det hotellet. 

Du kan beställa frukostbox i förväg som ett alternativ till att äta frukostbuffé. Detta finns till för dig som har bokat en vistelse där frukost ingår från början.

Frukostbox för vuxen

Frukostbox för barn

Hur betalar jag?

Du betalar tillvalen samtidigt som när du betalar din bokning. Du kan även välja att betala med intjänade poäng. För att betala med intjänade poäng måste du vara inloggad när du påbörjar din bokning. Du kommer då även att se hur många poäng du har att spendera. 

Du kan köpa tillval för alla prisvillkor när du bokar på vår webb och app. Våra Scandic Friends-medlemmar kan också addera tillval för vistelsen när en bokning görs med villkoret Bästa pris eller med fri ombokning och betalning sker med poäng. Poängen dras då av direkt vid köptillfället. Det är viktigt att du har tillräckligt med poäng på ditt saldo för att kunna köpa tillval.