Sätt guldkant på vistelsen

Kanske du anländer sent till hotellet och önskar något uppfriskande på rummet utan att behöva gå ut, eller kanske bara unna dig det lilla extra av ingen anledning alls. Överraska någon med en flaska vin och gott snacks samt godis till barnen. Du kan göra tillval när du bokar rum på de flesta hotell i Sverige.vad vill du mötas av på rummet?

Sätt guldkant på vistelsen genom att köpa till något gott som möter dig på rummet när du checkat in.

Så här funkar det: 

När du gjort din bokning kan du göra tillval på bokningsbekräftelsesidan. Det finns flera sätt att göra det på:

  • Från bokningsbekräftelsesidan du kommer till när din rumsbokning är klar. Här ser du tillvalen som finns. 
  • Genom att klicka "Visa/ändra den här bokningen" i ditt mejl med bokningsbekräftelsen kan du addera tillval. Alternativt direkt från webbsidan.
  • Om du är medlem i Scandic Friends kan du logga in på "Mina Sidor" och klicka dig fram till din bokning och göra tillvalen där.
  • Du kommer även få ett mejl precis innan din vistelse där du också kan välja att göra tillval.

Alla tillval du gör kommer att levereras till ditt rum samma dag som du anländer till hotellet. Om du köpt entrébiljetter till en nöjespark kommer dessa att finnas i hotellreceptionen. Notera! Du kan lägga till tillval fram till kl. 23:59 dagen innan du anländer. 

Vad kan jag köpa?

Vi erbjuder bland annat alkoholfri dryck, öl, vin, snacks och godis samt ost- och charkbrickor. Vissa produkter finns på alla de svenska hotell som erbjuder tillval, medan andra är specifika för just det hotellet. Det kan vara en unik dryck för orten eller entrébiljetter till en nöjespark i närheten. 

NYTT Nu kan du även beställa frukostbox i förväg som ett alternativ till att äta frukostbuffé. Detta finns till för dig som har bokat en vistelse där frukost ingår från början.

Frukostbox för vuxen

Frukostbox för barn

Hur betalar jag?

Du betalar tillvalen samtidigt som när du betalar din bokning. Du kan även välja att betala med intjänade poäng. För att betala med intjänade poäng måste du vara inloggad när du påbörjar din bokning. Du kommer då även att se hur många poäng du har att spendera. 

Nästan alla våra hotell i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Polen erbjuder tillval som du kan köpa till din bokning. Du kan köpa tillval på alla FLEX-bokningar. Om du är medlem Scandic Friends kan du även välja att betala med poäng om du är inloggad på din medlemsprofil när du gör din bokning. Poängen dras då av direkt vid köptillfället. Det är viktigt att du har tillräckligt med poäng på ditt saldo för att kunna köpa tillval.