Sätt guldkant på vistelsen

En flaska vin, godis, eller entré till en nöjespark? Nu kan du göra tillval när du bokar rum på de flesta hotell i Sverige samt utvalda norska och finska hotell.vad vill du mötas av på rummet?

På grund av rådande omständigheter går det för närvarande inte att köpa tillval till din bokning.

Sätt guldkant på vistelse genom att köpa till något gott som möter dig på rummet när du checkat in. Har du bokat biljetter hämtar du ut dessa i receptionen.

Så här funkar det: 

När du gjort din bokning kan du göra tillval på bokningsbekräftelsesidan. Det finns flera sätt att göra det på:

  • Du kan addera tillval genom att klicka "Visa/ändra den här bokningen" i ditt mejl med bokningsbekräftelsen
  • Om du är medlem i Scandic Friends kan du logga in på "Mina Sidor" och klicka dig fram till din bokning och göra tillvalet där
  • Du kommer även få ett mejl precis innan din vistelse där du också kan välja att göra ett tillval

Vad kan jag köpa?

Vi erbjuder bland annat läsk, öl, vin, snacks samt ost- och charkbrickor. Vissa produkter finns på alla de svenska hotell som erbjuder tillval, medan andra är specifika för just det hotellet. Det kan vara en unik dryck för orten eller entrébiljetter till en nöjespark i närheten. 

Hur betalar jag?

Du betalar tillvalet samtidigt som du betalar din bokning. Du kan även välja att betala med intjänade poäng. För att betala med intjänade poäng måste du vara inloggad när du påbörjar din bokning. Du kommer då även att se hur många poäng du har att spendera. 

Nästan alla våra hotell i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Polen erbjuder tillval som du kan köpa till din bokning. Du kan köpa tillval på alla FLEX-bokningar. För SAVE-bokningar kan du betala med poäng om du är inloggad som Scandic Friends-medlem när du gör bokningen. Poängen dras då av direkt vid köptillfället. Det är viktigt att du har tillräckligt med poäng på ditt saldo för att kunna köpa tillval.