SCANDIC GO – ETT NYTT VARUMÄRKE OCH EN DEL AV SCANDIC

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Scandic Go – ett smart urbant hotellkoncept som fokuserar på att erbjuda allt det väsentliga till ett bra pris, samtidigt som det är miljövänligt och intuitivt att använda. Det är perfekt för gäster som letar efter sätt att få till den där resan eller lägga mer av budgeten på upplevelser utanför hotellet.Större delen av din Scandic Go-vistelse hanteras från din telefon. Till exempel är incheckning, utcheckning, matbeställningar och alla betalningar digitala. Det ger dig en smidig upplevelse där du har full kontroll. Ett slimmat hotell med service som alltid är tillgänglig när det behövs. 

Njut av street style-mat och drinkar i loungebaren, eller beställ för upphämtning vid vår pick-up point. Tillgängligt tidiga morgnar, sena nätter och allt däremellan. 

På våra Scandic Go-hotell hittar du fräscha produkter för kropp och hår, ett laundry room samt en vending machine i vår lounge för de nödvändigheter du råkade glömma eller valde att inte packa. 

VÅRT SCANDIC GO-HOTELL ÄR ÖPPET I STOCKHOLM  

Scandic Go, Upplandsgatan 4. 
Beläget i hjärtat av den livliga stadsdelen Norrmalm, precis vid Norra Bantorget och nära centralstationen, den perfekta basen för att utforska stadens pulserande centrum.

ÖPPNAR SNART – HÅLL UTKIK 

Öppnar september 2024: Scandic Go, Sankt Eriksgatan 20, Stockholm.  
Den svenska huvudstaden har många platser att besöka och sevärdheter att utforska, så vi lanserar ett andra Scandic Go i Stockholm på Sankt Eriksgatan, Kungsholmen.  

Öppnar 2025: Scandic Go, Uleåborg

Nu tar vi vårt smarta, urbana hotell ut i världen! Det första stoppet är Uleåborg, Finland. Vi ses snart!

Öppnar 2028: Scandic Go, Garden Helsinki
Snart finns en plats att bo på endast några danssteg från din nästa Garden Helsinki-upplevelse – håll utkik!