Scandic Go har öppnat

Det är med glädje vi kan berätta om vårt senaste projekt Scandic Go, ett smart och urbant hotellkoncept som erbjuder allt det väsentliga, på ett intuitivt och hållbart sätt, till ett riktigt bra pris. Perfekt för dig som vill spendera smart, och få mer pengar över till allt som finns att upptäcka i staden. Nu har Scandic Go äntligen öppnat sitt första hotell i Stockholm.Scandic Go är en del av Scandic – men ett helt nytt varumärke.

VÅRT FÖRSTA SCANDIC GO är nu öppet

Scandic Go, Upplandsgatan 4
Ligger i hjärtat av Norrmalm, vid Norra Bantorget och med några minuters gångavstånd till Centralstationen. En perfekt uppgångspunkt för alla äventyr i staden, och med Stockholms pulserande stadsliv utanför dörren.

Med din telefon kan du boka, checka in och ut, betala för saker och beställa mat och dryck för hämtning i loungen. Ett slimmat hotell med service som alltid är tillgänglig när och om du vill ha den. 

Njut av street-style mat och dryck i loungen eller beställ för upphämtning vid vår pick-up point. Detta gäller tidiga morgnar, sena nätter och allt däremellan.

På våra Go-hotell hittar du sköna produkter för kropp och hår, ett laundry room och en vending machine för de nödvändigheter du glömde eller valde att inte packa.