Vi slutar städa rum i onödan

Vi har tagit ett viktigt hållbarhetsinitiativ där du som enskild gäst ges större möjlighet att själv påverka ditt klimatavtryck under din vistelse! Bor du fler än en natt får du nu själv välja om du vill ha rummet städat dagligen under ditt besök.ett klimatsmart initiativ. För planetens skull.

Många av våra gäster övernattar hos oss i fler än en natt, och genom att sluta städa rum som egentligen inte är i behov av att städas sparar vi:

  • upp till 10 miljoner liter vatten...
  • och 6 000 liter rengöringsmedel...
  • ... per ÅR! 

Varje krona och öre som vi sparar investerar vi helt enkelt i nya klimatsmarta initiativ. 

Vad innebär det för dig som gäst?

För dig som bor hos oss längre än en natt innebär det att vi inte längre kommer städa ditt rum per automatik. Men vill du ha städat så gör vi självklart det och givetvis utan extra kostnad. Berätta för oss när du checkar in om du önskar extra städning under ditt besök. 

Tillsammans gör vi skillnad

Det är tydligt att vi måste göra förändringar i vårt samhälle för miljöns och klimatets skull. Det här viktiga hållbarhetsinitiativet som vi genomfört på våra svenska hotelll handlar om vad vi kan göra tillsammans med dig som gäst och samtidigt använda kraften av att vi är en stor kedja för att göra skillnad på riktigt.