Vi städar inte rum i onödan

När du bor hos oss mer än en natt kan du själv välja om du vill ha ditt rum städat dagligen under ditt besök. Vi tycker nämligen att det känns lite onödigt att städa, om inte du tycker att det behövs.vill du att vi fixar i ordning ditt rum?

För dig som bor längre än en natt kan det vara bra att veta att du måste säga till i receptionen om du vill att vi städar ditt rum. Självklart gör vi det utan kostnad. Säg bara till i receptionen innan kl 23.00 om du vill ha ditt rum städat nästkommande dag. 

Förutom att vi sparar vatten kan vi även lägga mer resurser på att snabbare ställa om och investera i fler hållbara satsningar. Till exempel kommer vi att installera 150 laddstolpar på våra svenska hotell under året. Så att fler kan resa hållbart till oss.

Tillsammans gör vi skillnad

Det är tydligt att vi måste göra förändringar i vårt samhälle för miljöns och klimatets skull. Det här viktiga hållbarhetsinitiativet som vi genomfört på våra svenska hotelll handlar om vad vi kan göra tillsammans med dig som gäst och samtidigt använda kraften av att vi är en stor kedja för att göra skillnad på riktigt.