Coworking FAQ

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om våra coworking-pass. Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta våra hotell.Fungerar coworking-passet så att jag kan jobba på ett hotell på morgonen och ett annat under eftermiddagen?

Självklart! När du köper ett coworking-pass så har du tillgång till alla våra 270 hotell.

Hur köper jag ett coworking-pass?

Du köper ett coworking-pass på våra hotell och de gäller från den dagen du köper det och framåt.

Hur stora är drop-in mötesrummen?

Storleken på drop-in mötesrummen varierar, vi har mindre mötesrum för upp till 2 personer samt större för fler personer. Vi kan tyvärr inte garantera en specifik storlek på mötesrummet du får, men vi gör vårt bästa för att hitta ett rum som passar dina behov. 

Jag kommer att bo hos er, behöver jag betala för att sitta och jobba i lobbyn?

Våra gäster som bor hos oss är alltid välkomna att slå sig ner i lobbyn och jobba utan att betala. 

Är kaffe/te och vatten inkluderat för mina gäster när jag hyr ett drop-in mötesrum?

Coworking-passets fördelar gäller endast för gäster som har köpt ett coworking-pass. Därför behöver dina gäster antingen betala för drycken eller köpa ett pass.

Kan jag dela mitt coworking-pass med någon?

Ditt coworking-pass är personligt och kan inte delas med någon annan.

Det finstilta
De rabatterade lanseringspriserna är tillgängliga att boka under september och oktober, efter dessa månader gäller ordinarie pris. Det är endast möjligt att köpa passet när du kommer in till oss och det börjar gälla omgående och följande sammanhängande dagar. Det är endast möjligt att köpa ett månadspass i taget. Coworkingpriser återbetalas inte och kan inte heller om- eller avbokas och kan endast bokas på våra hotell. Coworkingplatserna är inte reserverade, men en plats är garanterad. Om ditt önskade platsval är fullbokat kommer vår personal att hjälpa dig till en alternativ arbetsplats som bäst motsvarar ditt behov. Ditt kvitto fungerar som en garanti och du behöver ha detta tillgängligt då du använder våra coworkingplatser och förmåner. Din 10 %-rabatt i vår shop, restaurang och bar gäller alla dagar på samtliga av våra hotell för upp till 5 personer. Stilla och kolsyrat vatten ingår men gäller inte dryck från shoppen. Drop-in mötesrum är tillgängliga i mån av plats och kan bokas under max 3 timmar.