Delbetalning

En gång i månaden får du en faktura för ditt Scandic Friends Mastercard med de köp och uttag som du gjort föregående månad. Du bestämmer själv när och hur du vill betala din faktura!Så här kan du betala ditt scandic friends mastercard 

  • Betala hela fakturan på en gång

  • Dela upp betalningen över flera månader
    På varje faktura står tydligt angivet vilket som är det lägsta belopp du kan betala (dock lägst 3 procent av det totala saldot). Ränta tillkommer, läs mer nedan om de kostnader som gäller och se räkneexempel på effektiv ränta när du väljer att delbetala.

  • Upp till 45 dagars räntefri kredit
    Beroende på när i månaden du gör dina köp kan du få upp till 45 dagars räntefri kredit.

För att höja din köpgräns ansöker du via appen Spendwise eller via Mitt kort

Läs mer om våra priser och villkor.

Räkneexempel

Avtalet löper under ett år i taget. Om du betalar hela beloppet på fakturan tillkommer ingen ränta. Vid delbetalning uppgår Krediträntan till 16 procent per år. Den effektiva räntan, beräknad på ett kreditbelopp om 30 000 kr, månadspris 29 kr och pappersfaktura på 25 kr (ej vid e-faktura), är 18,07 procent. Det sammanlagda belopp som ska betalas vid fullt utnyttjande av kreditbeloppet under ett år är 35 048 kr. Lägsta belopp att betala är 3 procent av den totala skulden varje månad.

Håll koll via appen Spendwise 

Spendwise är nära till hands och tar hand om allt som rör ditt kort. Den hjälper dig om du glömmer din pinkod, om du är nyfiken på vad det kostar att delbetala ett köp eller om du är utomlands och snabbt behöver veta vad ditt shoppingfynd eller kafébesök kommer att kosta i svensk valuta. Den håller såklart även koll på dina poäng, köp och fakturor. Några klick är allt som krävs för att öppna/stänga kortet för näthandel. 

Du laddar ned appen i t. ex App Store eller Google Play.