Priser Scandic Go

Här hittar du information om de olika priserna hos Scandic Go.GO SAVE. INGEN FRUKOST

Priset är tillgängligt på Scandic GO. Bokningarna är inte återbetalningsbara och kan varken ändras eller avbokas. Kreditkortet debiteras när bokningen har bekräftats. Frukosten ingår inte i priset. Inklusive moms.

GO CHANGE. INGEN FRUKOST

Priset är tillgängligt på Scandic Go. Bokningarna kan ändras utan extra kostnad men är inte återbetalningsbara och kan inte avbokas. När du ändrar en bokning kan datum, antal nätter, rumstyp och antal personer ändras. Det går inte att byta hotell. Prisskillnaden mellan den ursprungliga bokningen och den nya bokningen betalas vid incheckningen om det nya priset överstiger det ursprungliga priset. Ombokning som resulterar i ett lägre pris än vad som redan betalats kommer inte att ersättas. Ändring av bokning är tillåtet fram till kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Kreditkortet debiteras när bokningen har bekräftats. Inklusive moms. Detta pris är endast tillgängligt vid bokning på Scandics webbsida och app.

GO FLEX. INGEN FRUKOST

Priset är tillgängligt på Scandic Go. Detta pris är endast tillgängligt på våra Scandic Go hotell. Boka fram till och med ankomstdagen. Ändra eller avboka bokningen fram till kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Betalning i anslutning till vistelsen. Frukost ingår inte. Inklusive moms.