Ledarskap

Ledarskap på Scandic handlar inte om att att bygga affären, det handlar om att bygga människor. Och sedan bygger människorna affären. Våra ledares uppgift är att skapa tillit, uppmuntra samarbete med andra avdelningar och skapa en kultur där alla känner sig trygga att dela med sig av misstag och insikter – helt enkelt verkar vi för att du ska kunna vara den bästa versionen av dig själv.

Se alla lediga jobb här!tillsammans blir vi bättre

Vi fokuserar på att skapa en arbetsplats där alla känner sig trygga, inspirerade och djärva nog att kliva ur sin comfort zone och tänka annorlunda. Vi lär oss av våra misstag och framsteg och vi ger varandra feedback för att fortsätta utvecklas. På så sätt får vi energin att skapa nya unika och förstklassiga upplevelser för oss själva, varandra och våra gäster.

Samtidigt står och faller inget med den enskilda individen. På Scandic är allt en insats av teamet. Ingen är bättre själv än vad vi är tillsammans. Vi vet hur bra det blir när man samarbetar och jobbar tätt tillsammans – människor med olika personligheter, erfarenheter, bakgrunder och tankar. Vi ser det varje dag.

Välkommen att bli en del av vårt team!

Se alla lediga jobb här!