Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Restaurant H2O
Restaurant H2O
Tillbaka till hotellets startsida

H2O Restaurant

Koppla av med en drink i hotellets bar eller på terrassen. Vår bar, H20, har en omfattande cocktailmeny och stans bästa Gin Tonic!

På H2O kan gästerna njuta av svensk och nordtysk mat i den avslappnade och mysiga inredningen som Scandic Hamburg Emporio är känt för. I hjärtat av H2O finns ett öppet kök. Det drivs enligt våra värderingar om hållbarhet, öppenhet och värme, och här kan hotellgäster se våra kockar tillreda deras rätter. De flesta ingredienserna är rättvisemärkta och närproducerade. Lättare rätter som sallader och smörgåsar kan beställas i den intilliggande baren som spelar loungemusik. I varmare väder kanske du vill avnjuta din måltid eller drink på vår innergårdsterrass.

Observera att om du har gjort en bokning utan frukost kan du alltid lägga till frukost när du anländer till hotellet. Det kostar 17 euro per person och dag. Du får det till rabatterat pris om du beställer det från receptionen direkt vid ankomst. För barn under 13 år kostar inte frukost någonting.

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:30, Sat-Sun 06:30-12:00
Lunch: Mon-Fri 12:00-14:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:30, Sun Closed