Boka - garanterat bäst pris

Scandic-Hamburg-Emporio-restaurant-evening-setup_-.jpg
Scandic-Hamburg-Emporio-restaurant-evening-setup_-.jpg
Currently the opening hours of our restaurant may be different than usual. Please ask our team directly for the opening hours.
Tillbaka till hotellets startsida

H2O Restaurant

Koppla av med en drink i hotellets bar eller på terrassen. Vår bar, H20, har en omfattande cocktailmeny och stans bästa Gin Tonic!

På H2O kan gästerna njuta av svensk och nordtysk mat i den avslappnade och mysiga inredningen som Scandic Hamburg Emporio är känt för. I hjärtat av H2O finns ett öppet kök. Det drivs enligt våra värderingar om hållbarhet, öppenhet och värme, och här kan hotellgäster se våra kockar tillreda deras rätter. De flesta ingredienserna är rättvisemärkta och närproducerade. Lättare rätter som sallader och smörgåsar kan beställas i den intilliggande baren som spelar loungemusik. I varmare väder kanske du vill avnjuta din måltid eller drink på vår innergårdsterrass.

Observera att om du har gjort en bokning utan frukost kan du alltid lägga till frukost när du anländer till hotellet. Det kostar 23 euro per person och dag. För barn under 15 år kostar inte frukost någonting.

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:30, Sat-Sun 06:30-11:30