restaurant frankfurt, frankfurt restaurant
restaurant frankfurt, frankfurt restaurant Terrace

Scandic Frankfurt Museumsufer

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

De klassiska, internationella rätterna med kreativa och regionala inslag på vår moderna restaurang är alltid något extra.

Den mysiga atmosfären i vår restaurang bjuder in till en avslappnad kväll med kollegor eller familj och vänner. Våra gäster kan se fram emot ett utsökt urval av medelhavsinspirerade rätter. Vårt kreativa team i köket skapar utsökta recept, alla med en regional och säsongsbetonad twist. Vi erbjuder även populära Scandic-klassiker som vår burgare med hemgjord BBQ-sås.

Under lunchtid måndag till fredag välkomna vi dig till vår affärslunch. Vi serverar ett urval av fisk- och kötträtter som ändras varje vecka och även vegetariska alternativ.

På morgonen serverar vi vår balanserade och välfyllda frukostbuffé. Med över 100 frukostvaror plus rättvisemärkt specialkaffe, alternativ för allergiker och certifierade ekologiska produkter är vår frukostbuffé den perfekta starten på dagen.

Observera: om du har bokat ditt rum utan frukost kan du fortfarande lägga till det när du kommer till hotellet för 14 EUR per person och dag. Barn upp till och med 12 år äter alltid frukost utan extra kostnad på Scandic.

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00
Lunch: Mon-Sun 11:00-16:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-22:00