Boka - garanterat bäst pris

Restaurant of  Scandic Frankfurt Museumsufer
Restaurant of  Scandic Frankfurt Museumsufer
Restaurant temporarily closed
Unfortunately our restaurant is temporarily closed. But delicious snacks and refreshing drinks are available 24h/day in our hotel lobby. Breakfast is served as usual.
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

De klassiska, internationella rätterna med kreativa och regionala inslag på vår moderna restaurang är alltid något extra.

Boka restaurang

Boka bord online

Den mysiga atmosfären i vår restaurang bjuder in till en avslappnad kväll med kollegor eller familj och vänner. Våra gäster kan se fram emot ett utsökt urval av medelhavsinspirerade rätter. Vårt kreativa team i köket skapar utsökta recept, alla med en regional och säsongsbetonad twist. Vi erbjuder även populära Scandic-klassiker som vår burgare med hemgjord BBQ-sås.

Under lunchtid måndag till fredag välkomna vi dig till vår affärslunch. Vi serverar ett urval av fisk- och kötträtter som ändras varje vecka och även vegetariska alternativ.

På morgonen serverar vi vår balanserade och välfyllda frukostbuffé. Med över 100 frukostvaror plus rättvisemärkt specialkaffe, alternativ för allergiker och certifierade ekologiska produkter (DE-BE-039-4983-B) är vår frukostbuffé den perfekta starten på dagen.

Observera att om du har gjort en bokning utan frukost kan du alltid lägga till frukost när du anländer till hotellet. Det kostar 22 euro per person och dag. För barn under 15 år kostar inte frukost någonting.

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00