Boka - garanterat bäst pris

Restaurang Fönster Scandic Frankfurt Hafenpark
Restaurang Fönster Scandic Frankfurt Hafenpark
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Det öppna köket i vår restaurang tilltalar alla sinnen. Där lagar vi moderna rätter med säsongsbetonade och regionala influenser. Varsågod att ta en titt! Du kan även njuta av vår stora frukostbuffé och en hälsosam lunch i vår restaurang med en urban trädgårdskänsla.

I hotellets karakteristiska ”runda hörn” hittar du vår inbjudande restaurang med en urban atmosfär. Njut av mat som tillagas med kärlek, omsorg och en skandinavisk touch. Börja din (arbets-) dag utvilad, och varva ner med oss efter en lång dag.

SALUHALLSKÄNSLAN PÅ SCANDIC
I bästa Scandictradition ser vi fram emot att erbjuda dig ett brett utbud av kreativa och aptitretande rätter på vårt hotell som ligger nära Europeiska centralbanken i Frankfurt. På frukostbuffén hittar du över 100 produkter att välja bland, varav 50 % är ekologiska, inklusive vårt rättvisemärkta kaffe så klart.
Till lunch och middag fokuserar vi på hälsosam, modern matlagning och erbjuder regionala och säsongsbetonade delikatesser. Självklart tillgodoser vi alla särskilda behov, till exempel laktosfri mjölk, laktos- och glutenfria bröd och bakverk samt produkter för gäster med allergier.

Vår restaurang bjuder in till att dröja sig kvar. Känn dig som hemma i vår restaurang i den livliga staden vid Main. Låt blicken vandra över den naturliga interiören där du alltid hittar något speciellt på vår lilla marknadsplats. Vår rymliga restaurang med gröna accentfärger och naturliga växter ger dig bästa möjliga förutsättningar för att koppla av. Om du letar efter den rätta platsen för ditt humör kan du välja en social plats vid ett av våra långbord, njuta av lite skandinavisk ”hygge” i våra fåtöljer eller kanske slå dig ner på en av våra barstolar med direkt utsikt över det öppna köket.

Observera: om du har bokat ett rum utan frukost kan du fortfarande lägga till det när du kommer till hotellet för 24 EUR per person och dag. På Scandic äter barn under 13 år alltid frukost utan kostnad.

Öppettider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00