Facade
Facade Scandic Berlin Kurfurstendamm, double bed superior, sofa, desk, side table Scandic Berlin Kürfurstendamm, interior, gym, fitness Scandic Berlin Kürfurstendamm, interior, restaurant, kids scandic-berlin-kurfurstendamm-interior-restaurant-.jpg Scandic Berlin Kurfurstendamm, meeting room

Scandic Berlin Kurfürstendamm

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Det här Scandichotellet är den perfekta utgångspunkten för shopping på Kurfürstendamms boulevard eller ett besök till zoot. Håll ditt möte på den exklusiva sjunde våningen med magnifik utsikt över City West. Du tar dig enkelt till Berlins mässområde.

Read more about Scandic Berlin Kurfürstendamm

Hela hotellets konferensvåning kan abonneras för ditt event eller möte, med lokaler för upp till 140 personer. Deltagare kan ta en paus på takterrassen och samtidigt passa på att beundra utsikten.

Efter en lång dag kan du varva ner i ett av våra moderna och bekväma rum. Unna dig något uppfriskande i den eleganta baren, där hotellgäster och ortsbefolkningen möts. Njut av den grönskande innergården, träna i gymmet med utsikt över Berlins taknockar, eller koppla av i bastun eller det turkiska ångbadet. Vår restaurang serverar ljuvliga rätter, och frukostbuffén erbjuder ett urval av nyttiga och lokalproducerade alternativ varje morgon.

Från hotellet kan du strosa ner till de otaliga butikerna och caféerna på Kurfürstendamm boulevard och det välkända varuhuset KaDeWe med dess berömda saluhall. På konceptvaruhuset Bikini Berlin hittar du design och livsstilsprodukter. Missa inte ett besök till det interaktiva Story of Berlin-museet och historiska Kaiser Wilhelm minneskyrka. Eller få en härlig dag med familjen på Berlins zoo och Aquarium Berlin!

Om du är i Berlin på affärsresa tar du dig enkelt till mässorna på Berlin ExpoCenter City från hotellet. Det tar 15 minuter till CityCube i taxi och 20 minuter med tunnelbana.

4.0 1158 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Berlin Kurfürstendamm Telefon

+49 30 212 42 0

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Berlin Kurfürstendamm Adress

Augsburger Straße 5
Berlin

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Meeting Room New York

Scandic Berlin Kurfürstendamm erbjuder möteslokaler i hjärtat av Berlin.

Boka ett mötesrum