Boka - garanterat bäst pris

Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet
Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet Scandic Uppsala Nord, bar, moby
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang Köksbaren

Känn dig som hemma i Köksbaren! Vi vill erbjuda dig godare mat än du vanligtvis kanske hittar längs med vägarna.

Sätt dig till bords i vår ombonade restaurang eller slå dig ner i en mjuk fåtölj framför tv:n och njut av den goda maten. Restaurangen ligger på entréplan med en terrass som är öppen på sommaren, och fönster från golv till tak släpper in massor av ljus. Vi erbjuder ett stort utbud av ekologisk mat. Om du bara är törstig finns öl, vin och andra läskande drycker i vår bar.

Välj från á la carte-menyn eller varför inte en av vara populära Scandic Klassiker? Är du sugen på husmanskost frågar du servitören om Dagens panna. Barnen har självklart en egen meny och ett lekrum att roa sig i.

Känn den lekfulla retrokänslan från vår historia som väghotell, samtidigt som du kan slappna av i ett modernt vardagsrum. Oavsett om du är på resande fot, bor i närheten eller bara vill ha ett avslappnat affärsmöte - välkommen hem!

Bankettlokalerna kan ta emot 350 personer. Vänligen kontakta restaurangen för gruppbokningar.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Vår restaurang är kontantfri. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. 

 

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:00, lör-sön 06:30-10:00
Middag: mån-ons, fre 17:00-20:00, tor 17:00-21:00, lör-sön 18:00-20:00
Bar: mån-sön 11:00-20:00

Menyer