Boka - garanterat bäst pris

Härifrån har du nära till Uppsalas attraktioner och du bor mitt i stan på ett charmigt stråk. Shoppa, roa barnen på Fyrishovs äventyrsbad eller upptäck Uppland på Biotopia. Här kan du gymma, värma ömma muskler i bastun och sen stilla hungern i restaurangen.

Read more about Scandic Uplandia

Hos oss på Scandic Uplandia kan du avnjuta en utsökt middag i vår restaurang, sippa på goda drinkar i baren eller bara koppla av. Alla våra hotellgäster har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu och gym. Planerar du att hålla ett möte, konferens eller event? Vi kan erbjuda flexibla mötes- och konferensrum för upp till 130 deltagare i ljus och luftig miljö.

Förundras över näckrosorna i Linnés trädgård, beundra Uppsala domkyrka, shoppa i butikerna eller roa barnen på Fyrishovs äventyrsbad. Som gäst hos oss har du nära till det mesta. Med våra 153 rökfria rum och restaurang, erbjuder vi dig ett bekvämt och avkopplande hotellboende mitt i centrum.

3.5 510 Omdömen från TripAdvisor

Vi erbjuder en god frukostbuffé som ger dig en bra start på dagen. Det går även att få en individuellt paketerad frukost för dig som önskar.

Hitta hit

Scandic Uplandia Telefon

+46 18 495 26 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Uplandia Adress

Dragarbrunnsgatan 32
Uppsala

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

meeting room in scandic uplandia in uppsala sweden

Vi erbjuder 7 flexibla lokaler för upp till 130 personer och 153 nordiskt designade rum, alla med bekväm arbetsplats.

Boka ett mötesrum