Boka - garanterat bäst pris

Scandic Sundsvall Nord, Koksbaren, restaurant
Scandic Sundsvall Nord, Koksbaren, restaurant Scandic Sundsvall Nord, Koksbaren, restaurant, lounge, bar Scandic Sundsvall Nord, details, restaurant-koksbaren
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang Köksbaren

Känn dig som hemma i Köksbaren! Vi vill erbjuda dig godare mat än du vanligtvis kanske hittar längs med vägarna.

Sätt dig till bords i vår ombonade restaurang eller slå dig ner i en mjuk fåtölj framför tv:n och njut av den goda maten. Om du bara är törstig finns öl, vin och andra läskande drycker i vår bar.

Du hittar vår nuvarande meny och öppettider längst ner på sidan.

Känn den lekfulla retrokänslan från vår historia som väghotell, samtidigt som du kan slappna av i ett modernt vardagsrum. Oavsett om du är på resande fot, bor i närheten eller bara vill ha ett avslappnat affärsmöte - välkommen hem!

I lobbyn ligger vår shop med drycker, smörgåsar och lättare maträtter. Allt tillagat i vårt eget kök. För din bekvämlighet är den öppen dygnet runt.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:30, lör-sön 07:00-10:00
Middag: mån-lör 17:00-22:00, sön Stängt
 (: mån-lör 17:00-22:00, sön Stängt)

Bar: mån-tor 17:00-22:00, fre-lör 17:00-23:00, sön Stängt

Menyer

Boka frukosttid

Boka frukosttid

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.