Boka - garanterat bäst pris

Lounge
Lounge Laholmen, bar
Tillbaka till hotellets startsida

Bar

Möts upp i baren, ta något att äta och dricka och njut av musiken.

Vår lounge- och lobbybar serverar drinkar och goda smårätter och bjuder på livemusik från pianobaren varje fredag och lördag. Allt detta ackompanjeras av en fantastisk utsikt över havet.

Vår professionella pianist spelar allt från jazzklassiker till de senaste hitlåtarna. Önska en låt, och kom och sjung och dansa med.

En trappa ner hittar du Oxygen Nightclub, där DJ:n skruvar upp volymen på helgerna. Nattklubben är öppen fredagar och lördagar kl. 23–03 och har kasino och bar.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Bar: mån-fre, sön 11:30-01:00, lör 12:00-01:00