Boka - garanterat bäst pris

Scandic Upplands Vasby, restaurant
Scandic Upplands Vasby, restaurant Scandic Ostersund Syd, Koksbaren, buffet, moby Scandic Ostersund Syd, Koksbaren, restaurant, moby Scandic Ostersund Syd, Koksbaren, Restaurant, Moby
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang Köksbaren

Känn dig som hemma i Köksbaren! Vi vill erbjuda dig godare mat än du vanligtvis kanske hittar längs med vägarna.

Boka restaurang

+46 8 517 354 09

Just nu har vi anpassat vår frukost och erbjuder en god frukostbox som ger dig en bra start på dagen, men den 3 augusti börjar vi servera en frukostbuffé. Justeringar kring restaurangens öppettider kan förekomma, kontakta hotellet för att få information om vad som gäller under just ditt besök.

Sätt dig till bords i vår ombonade restaurang eller slå dig ner i en mjuk fåtölj framför tv:n och njut av den goda maten. Om du bara är törstig finns öl, vin och andra läskande drycker i vår bar.

Välj mellan grillat, soppor, pasta och smörgåsar. Eller smaka våra populära klassiker som hamburgare eller sallad. Är du sugen på husmanskost frågar du servitören om Dagens panna. Barnen har självklart en egen meny och ett lekrum att roa sig i.

Känn den lekfulla retrokänslan från vår historia som väghotell, samtidigt som du kan slappna av i ett modernt vardagsrum. Oavsett om du är på resande fot, bor i närheten eller bara vill ha ett avslappnat affärsmöte - välkommen hem!

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:00, lör-sön 07:00-09:30
Middag: mån-ons 18:30-20:30, tor-sön Stängt
Bar: mån-sön 11:00-22:00