Boka - garanterat bäst pris

Bistro Malmen
Bistro Malmen
Tillbaka till hotellets startsida

Bistro Malmen

Bistro Malmen ligger mitt på hippa Södermalm. Här möts inspiration, smaker och råvaror från Kapstaden och sträcker sig ända bort till New Yorks mångkulturella matdistrikt China Town. Hela menyn följer det inkluderande konceptet ”Fun dining & sharing”. Förvänta dig lekfulla nya tolkningar av traditionella klassiker till både lunch och middag.

Menyn innehåller allt från fiskrätter till hamburgare med både vegetariska och amerikanskinspirerade tillbehör. Kockarna har låtit sig influeras av den mångfald som dels finns i olika matkulturer, men även i både musik och konst.

Lunchen följer samma gränsöverskridande och internationella tema som Bistrons meny och önskan är att du som gäst alltid ska känna igen den röda tråden. I ren ”Fun dining & Sharing” anda välkomnar Scandic Malmen dig att ta något litet att äta, boka en familjemiddag eller dela en kväll med vännerna.

Vår frukostbuffé serveras alla dagar och även gäster som inte bor på hotellet är välkomna, men alltid i mån av plats.


Välkommen till oss!


Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 08:00-11:00
Lunch: mån-sön Stängt
 (Stängt tills vidare: mån-sön Stängt)

Bar: mån-tor 16:00-00:00, fre-lör 16:00-01:00, sön 17:00-23:00