Boka - garanterat bäst pris

Restaurang damm Scandic Infra City Stockholm
Restaurang damm Scandic Infra City Stockholm Restaurang bord Scandic Infra City Stockholm Infra-Upplands-Vasby-Restaurant-Breakfast.jpg Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Njut av vår goda frukostbuffé som ger dig en bra start på dagen. På kvällen kan du slå dig ned och äta något gott från vår middagsmeny.

Boka restaurang

+46 8 517 344 00

Välkommen att slå dig ner i vår tropiska inomhusträdgård! Prova någon av våra populära rätter, Scandic Klassiker. Vi har även härliga grillrätter med hög kvalitet på råvarorna. Eller fråga om kökets tips för kvällen. På morgonen dukar vi fram en härlig frukostbuffé med allt du kan önska dig och lite till. 

I anslutning till den tropiska trädgården hittar du vårt fantastiska Ballroom där du med fördel njuter av bröllops- eller festmiddagen och dansar till småtimmarna under de pampiga ljuskronorna.

Ta en rundtur i vår restaurang med 360 graders bilder.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-11:00
Middag: mån-lör 17:00-22:00, sön Stängt
Bar: mån-tor 17:00-23:00, fre-lör 17:00-00:00, sön Stängt

Menyer

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.

Flera restauranger & barer