Boka - garanterat bäst pris

Restaurang hotell Scandic Arlandastad Stockholm
Restaurang hotell Scandic Arlandastad Stockholm restaurant at scandic arlandastad in stockholm Restaurang översikt Scandic Arlandastad
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Börja dagen i vår restaurang med en härlig frukostbuffé och på kvällen serverar vi middag. Koppla av i vår bar med något gott att dricka.

Börja dagen i vår restaurang med en härlig frukostbuffé som ger dig en bra start på dagen. På kvällen serverar vi middag, välj mellan lite lättare rätter från baren eller smaka en av våra populära klassiker som t. ex en god hamburgare. 

Koppla av efter en lång resa eller kanske ladda upp inför en ny! Oavsett så sitter du bekvämt i vår bar, kanske med något gott att dricka eller med något gott från vår barmeny.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-sön 06:00-10:00
 ("Early bird" frukost : mån-sön 04:00-06:00)

Middag: mån-sön Stängt (Under sommaren erbjuder vi en enklare Bar- och Shopmeny: mån-sön Stängt)

Menyer

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.