Boka - garanterat bäst pris

Scandic Alvik restaurant
Scandic Alvik restaurant Scandic Triangeln, bar
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang & bar

Njut av god mat och dryck i vår trevliga restaurang och bar på Scandic Alvik i Stockholm. Skön atmosfär och plats för upp till 200 personer. Kvällstid kan du avnjuta vår à la carte meny och dagens erbjudande.

Boka restaurang

+46 8 517 661 00

Vi har anpassat vår frukost och erbjuder en god frukostbox som ger dig en bra start på dagen. Justeringar kring restaurangens öppettider kan förekomma, kontakta hotellet för att få information om vad som gäller under just ditt besök.

På morgonen kan du äta en KRAV-märkt frukostbuffé med allt du kan önska dig och lite till. På lunchen serverar vi vår populära lunchbuffé med kött, fisk, vegetariskt samt härliga sallader.

Kvällstid kan du avnjuta vår à la carte meny och dagens erbjudande. Baren som ligger i direkt anslutning till receptionen serverar allt från goda drinkar till öl, vin och andra drycker. Restaurangen har en skön bistrokänsla och kan ta emot sällskap på upp till 200 personer. 

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-sön 07:00-10:00