Boka - garanterat bäst pris

Restaurant
Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Hos oss står maten alltid i fokus. Du hittar din lunch på mattorget i en härlig miljö med goda dofter och smaker. Plocka det du själv vill ha från mattorget och välj sedan om du vill sitta hos oss eller ta med dig.
Restaurangens öppettider
Justeringar kring restaurangens öppettider kan förekomma, nedan ser du nuvarande öppettider. Kontakta hotellet för att få information om vad som gäller under just ditt besök.

Är du ute efter middag så rekommenderar vi ett besök i restaurangen där våra kockar tillagar smakfulla rätter. I vår restaurang trivs såväl hotell- och konferensgäster som Skellefteåbor. Boka bord för att säkra din plats. Varmt välkomna!

Maten är inspirerad från världens alla hörn men med en tydlig lokal koppling till Sverige och Norrland. Här serveras allt från den saftiga köttbiten till de smakrika vegetariska och gröna alternativen. Självklart finns det även ett stort utbud för dig med allergier. Kockarna är närvarande och delar gärna med sig av sina tillagningstips och berättar mer om rätterna vi erbjuder. Slå dig ner och njut av en lokal öl eller en drink.

Vi har öppet för frukost, lunch, middag och allt däremellan.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:00, lör-sön 07:00-10:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-tor 17:00-21:00, fre-sön Stängt
After Work: mån-sön Stängt
Bar: mån-tor 17:00-21:30, fre-sön Stängt