Boka - garanterat bäst pris

Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Hos oss står maten alltid i fokus. Du hittar din lunch på mattorget i anslutning till restaurangen, en härlig miljö med goda dofter och smaker. Plocka det du själv vill ha från mattorget och välj sedan om du vill sitta hos oss eller ta med dig. Frukostbuffé serveras varje morgon.

På kvällstid rekommenderar vi ett besök i restaurangen där våra kockar tillagar smakfulla rätter. Här trivs såväl hotell- och konferensgäster som Skellefteåbor. Boka bord för att säkra din plats. Varmt välkomna!

Maten är inspirerad från världens alla hörn men med en tydlig lokal koppling till Sverige och Norrland. Här serveras allt från den saftiga köttbiten till de smakrika vegetariska och gröna alternativen. Självklart finns det även ett utbud för dig med allergier. Kockarna delar gärna med sig av sina tillagningstips och berättar mer om rätterna vi erbjuder. Slå dig ner och njut av en lokal öl eller en drink.

Vi har öppet för frukost och middag.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:00, lör-sön 07:00-10:30
Lunch: mån-fre 11:00-13:00, lör-sön Stängt
Middag: mån-lör 17:00-21:00, sön Stängt
After Work: fre 15:00-23:00, mån-tor, lör-sön Stängt

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.

Flera restauranger & barer