Boka - garanterat bäst pris

Restaurant
Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang Köksbaren

Känn dig som hemma i Köksbaren! Vi vill erbjuda dig godare mat än du vanligtvis kanske hittar längs med vägarna..

Välkommen till Köksbaren på Scandic Örebro Väst, oavsett om du är på resande fot eller tittar in för frukost eller middag. I vår restaurang och bar ska det vara trevligt, enkelt och skönt att umgås eller bara koppla av. Är du bara törstig finns öl, vin och andra läskande drycker och ett stort utbud av snacks att köpa i baren.

Välj mellan rätter från vår à la carte-meny Köksbaren, våra Scandic Klassiker eller om du är sugen på husmanskost fråga servitören om Dagens panna. Barnen har självklart en egen meny och ett lekrum att roa sig i.

Då vi har högt tryck i restaurangen på helger och vid lov så rekommenderar vi alla att boka bord.

När baren inte är öppen kan du slå dig ner i vår lobby. Där kan du koppla av med något gott att dricka. Enklare mat och snacks finns också att köpa.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-tor 06:00-09:30, fre-sön 06:30-10:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-lör 17:00-21:30, sön Stängt
Bar: mån-tor 17:00-22:30, fre-lör 17:00-23:30, sön Stängt

Menyer

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.