Boka - garanterat bäst pris

Scandic Örebro Central är knutpunkten mitt i knutpunkten. Beläget i nära anslutning till Örebro Centralstation och mitt i den vibrerande stadsdel som växer fram omkring resecentrum ligger Scandic Örebro Central med sina 160 rum. Ett intimt, flexibelt och levande hotell med ett hjärta som bultar för personlig service.

Read more about Scandic Örebro Central

Hos oss känner du dig hemma fastän du är på språng, i rörelse fastän du vilar förnöjt i en fåtölj av mjukaste Tärnsjö-läder i hotellets grönskande vardagsrum. Flippa upp laptopen och arbeta, eller bara ta det lugnt på ditt hotellrum.

Hotellet är personligt och bjuder in till möten mellan nya som gamla vänner, från landets alla hörn. Lobbyn är utformad som ett vardagsrum, avdelat med gröna gardiner av växtlighet och strösslat med mjuka fåtöljer och bekväma stolar för att bjuda in till lika delar arbete som fritid.

Här kan du koppla av med en bit mat, dricka något gott eller ta ett digitalt möte. I den varma, öppna lobbyn samsas hållbara material med tidlösa värden och nytänkande designlösningar. Trä, läder och sten syns i interiören och de är inte bara vackra, beständiga naturmaterial som åldras med värdighet, utan de knyter också an till Örebros stolta hantverkartradition.

Tågen rullar in i väster och knyter naturligt samman den gamla sko- och kexorten med Stockholm, Göteborg och Oslo. Hotellet ligger i nära anslutning till Örebro Centralstation, shopping och sevärdheter.

4.0 108 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 3055 0519

Hitta hit

Scandic Örebro Central Telefon

+46 19 7674500

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Örebro Central Adress

Östra Bangatan 9
Örebro

Scandic Örebro Central