Scandic Grand Hotel Orebro, restaurant
Scandic Grand Hotel Orebro, restaurant

Scandic Grand Örebro

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang

Det är svårt att inte trivas i vår ombonade matsal eller ljusa glasveranda. Kvällstid kan du välja rätter från den generösa à la carte-menyn, bestående av både svenska och internationella rätter liksom våra populära Scandic Klassiker.

Boka restaurang

+46 19 767 43 07

Få en härlig start på dagen med vår KRAV-märkta frukostbuffé. På kvällen är det här den perfekta miljön för såväl en romantisk middag som en affärsmiddag. Du kan välja rätter från den generösa à la carte-menyn, bestående av både svenska och internationella rätter liksom våra populära Scandic Klassiker.

Knorrar det i magen vid en annan tidpunkt rekommenderas Scandic shop i lobbyn. Här kan du dygnet runt skaffa drycker, smörgåsar och lättare maträtter. Allt tillagat i vårt eget kök. Saknas läsning framåt kvällen kan vi även råda bot på detta.

Vår restaurang och bar är kontantfria. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör 07:00-10:30, sön 07:00-11:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-lör 17:00-22:00, sön Stängt
Bar: mån-tor 17:00-23:00, fre-lör 17:00-00:00, sön Stängt