Boka - garanterat bäst pris

Restaurang och bar Scandic Grand Örebro
Restaurang och bar Scandic Grand Örebro Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Grands Bar & Restaurang

I vår restaurang kommer du garanterat att trivas. Hos oss finner du en värld av smakupplevelser. Ät en god middag i restaurangen, ta en drink i baren eller njut av atmosfären på vår glasveranda. Eftersom hotellet ligger mitt i stan är restaurangen en lika given mötesplats för Örebroare som för hotellets gäster.

Boka restaurang

+46 19 767 43 00

Med utgångspunkt från alla våra sinnen har vårt köksteam satt samman en meny med inspiration från både Karibien och Närkeslätten, små och stora rätter, mat att dela - mat som berör. Vi bjuder in till ett möte med dina smaklökar.

Vardagar dukar vi upp vår stora lunchbuffé med tre varmrätter, soppa samt stor salladsbuffé i en avslappnad miljö som bjuder in till affärslunch med kollegorna.

Välkomna!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 06:30-11:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-lör 17:00-21:00, sön Stängt
Bar: mån-tor 16:00-22:00, fre-lör 16:00-22:30, sön Stängt

Menyer

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.