Boka - garanterat bäst pris

Restaurant
Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Grands Bar & Restaurang

I vår restaurang kommer du garanterat att trivas. Hos oss finner du en värld av smakupplevelser. Ät en god middag i restaurangen, ta en drink i baren eller njut av atmosfären på vår glasveranda. Eftersom hotellet ligger mitt i stan är restaurangen en lika given mötesplats för Örebroare som för hotellets gäster.

Med utgångspunkt från alla våra sinnen har vårt köksteam satt samman en meny med inspiration från både Karibien och Närkeslätten, små och stora rätter, mat att dela - mat som berör. Vi bjuder in till ett möte med dina smaklökar.

Vardagar dukar vi upp vår stora lunchbuffé med tre varmrätter, soppa samt stor salladsbuffé i en avslappnad miljö som bjuder in till affärslunch med kollegorna.

Välkomna!

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-sön 06:30-10:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-lör 17:00-20:30, sön Stängt
Bar: mån-lör 17:00-20:30, sön Stängt