Boka - garanterat bäst pris

Scandic Norrköping brunch buffet
Scandic Norrköping brunch buffet Scandic-norrkoping-nord-restaurant-2.jpg Scandic Norrköping Nord, restaurant Scandic-norrkoping-nord-terrace-outdoor-restaurant.jpg Scandic Norrköping Nord, Facade Scandic Norrköping nord, restaurant, brunch buffet
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang och bar

Njut av vällagad mat och spännande drycker i vår servicevänliga restaurang och bar. Frukost, lunch, brunch och middag med à la carte samt kvällsbuffé på vardagar och under högsäsong.

Boka restaurang

+46 11 4955509

Förändrat materbjudande och anpassning av faciliteter
På grund av rådande omständigheter har vi tillfälligt anpassat vårt restaurangerbjudande på hotellet. Ett begränsat utbud av mat och dryck erbjuds i vår shop. Vi serverar också en individuellt paketerad frukost. Eventuella avvikelser gällande gym och relax kan förekomma.

Starta dagen med en kopp Fairetrade-kaffe och vår fullspäckade KRAV-märkta frukostbuffé. Under lunchen kan du alltid avnjuta en trerätters lunchbuffé och kvällstid kan du välja mellan rätter från vår nya à la carte-meny, Scandic Klassiker och vår kvällsbuffé. Blir du sugen på något sött eller lättare kan du alltid köpa drycker och mat i vår shop som håller öppet dygent runt.

Restaurangen är stilfullt inredd och trivsam och har uteservering så länge vädret tillåter. För barnen har vi en skräddarsydd barnmeny och ett lekrum som ligger i nära anslutning till restaurangen.

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-10:00
Brunch: mån-sön Stängt
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-sön Stängt
Bar: mån-sön Stängt