Boka - garanterat bäst pris

Scandic Linkoping Vast, restaurant
Scandic Linkoping Vast, restaurant Restaurang
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang Köksbaren

Känn dig som hemma i Köksbaren! Vi vill erbjuda dig godare mat än du vanligtvis kanske hittar längs med vägarna.

Boka restaurang

+46 13 495 50 07

Sätt dig till bords i vår ombonade restaurang eller slå dig ner i en mjuk fåtölj framför tv:n och njut av den goda maten. Om du bara är törstig finns öl, vin och andra läskande drycker i vår bar.

Vi rekommenderar vår kvällsbuffé som erbjuder ett urval av lokala och internationella rätter i vår restaurang Köksbarens moderna och avslappnade miljö. Barnen har en egen meny eller kan välja att äta för halva priset från vår à la carte meny.

Känn den lekfulla retrokänslan från vår historia som väghotell, samtidigt som du kan slappna av i ett modernt vardagsrum. Oavsett om du är på resande fot, bor i närheten eller bara vill ha ett avslappnat affärsmöte - välkommen hem!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

 

 

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:15-09:30, lör-sön 07:00-10:30
Middag: mån-lör 17:30-21:30, sön Stängt
Bar: mån-lör 17:00-22:00, sön Stängt

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.